Kremer telefonie

Over Kremer

Kremer is een technische, innovatieve groep van 170 vaste medewerkers met alle disciplines in elektrotechniek, industriële automatisering en ICT & telecom onder één dak.

Middels onze afdeling Technisch beheer en Inspectie zorgen wij voor de grootst mogelijke bedrijfszekerheid van uw installaties. Indien er toch storingen optreden hebben wij voor alle afdelingen een 24–uurs servicedienst.

Dit pallet aan diensten maakt Kremer uniek. Alle bovenstaande disciplines binnen onze groep zijn volwaardige afdelingen met veel kennis en ervaring. Kwaliteit en het continue opleiden van onze mensen zijn voor ons zeer belangrijk. Daarnaast is het ondernemen met respect voor mens, milieu en maatschappij een vast uitgangspunt binnen onze groep.

Technieken worden steeds vaker met elkaar geïntegreerd. Kremer heeft het voordeel, in bijna alle mogelijk denkbare technieken expertise te hebben. Op deze manier kunnen wij zelfstandig totaaloplossingen in kaart brengen, aanleggen en onderhouden. Als klant heeft u één aanspreekpersoon en de kans op fouten en onduidelijkheden wordt op deze manier sterk gereduceerd.

Onze activiteiten zijn onderverdeeld in 5 bedrijven, te weten:

Kremer Installatietechniek
Elektrotechnische en domotica installaties in woningbouw en utiliteit.

 

Kremer ICT & Telecom
ICT, vaste- en mobiele telecom, beveiliging, audio en datacommunicatie. Vestigingen in ‘s-Heerenberg en Venlo.

 

Kremer Industriële Automatisering
Engineering, ICT, industriële montage en paneelbouw.

 

Kremer Duurzame Technieken
PV-systemen, energiebesparende oplossingen, factuurcontrole en elektrische oplaadpunten.

 

Kremer Service & Onderhoud
Onderhouden en voorkomen van storingen.

Kremer