Bij ons in de praktijk

Het (bij)scholen en opleiden van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk bij Kremer. Maar wij hebben ook plek om het praktijkdeel van een beroepsopleiding bij ons te doorlopen. Een belangrijk onderdeel van elke beroepsopleiding is de zogenaamde Beroeps Praktijk Vorming(BPV). Deze kan alléén gevolgd worden bij erkende leerbedrijven zoals Kremer.

Neem contact op voor meer informatie

De Kremer Academy

Alle leer/werk-plekken

Wat is jouw passie?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct. Geen passende vacature? Stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op.

Kremer Academy

De Kremer Training Academy (KTA) is gericht op het aanbieden van stages en leer/werk mogelijkheden op verschillende opleidingsgebieden. Daarnaast is de KTA er voor de ontwikkeling van medewerkers..

BBL-traject

Bij Kremer is er de mogelijkheid om een BBL-traject of een stage te lopen. Bij een BBL- opleiding ben je gedurende de gehele opleiding bij Kremer in dienst en ga je 1 dag in de week naar school. De overige vier dagen ben je aan het werk bij Kremer. Tijdens dit traject word je begeleid door de praktijkopleider, werkplekbegeleider en je afdelingsmanager. Zij ondersteunen je met het maken van je Beroeps Praktijk Vorming map (BPV) en begeleiden je in het leslokaal bij praktijkopdrachten. Kremer biedt trajecten aan voor diverse technische opleidingen. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan eens op onze Kremer Training Academy vacatures!

 

BOL- traject

Gedurende een 10 of 20 weken stage kun je bij Kremer terecht, waar je meewerkt op de afdeling of zelfstandig aan de slag gaat met een opdracht. Tijdens deze stage krijg je begeleiding van een collega op de werkvloer. We bieden BOL stages aan in diverse richtingen. Bij de Kremer Training Academy vacatures kun je de open stageplekken vinden, maar je mag ook altijd een open sollicitatie sturen!

Kremer Talent Program (HBO/WO)

Bij Kremer hebben we een opleidingcoördinator in dienst die stage- en afstudeeropdrachten werft binnen de afdelingen van Kremer. Dit zijn bijvoorbeeld projecten of ideeën waar we mee aan de slag willen, maar nog geen tijd voor hebben. Het kunnen ook projecten zijn waarbij je een meewerkende taak hebt voor een groter project. Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste student voor de opdracht. Wij staan nauw in contact met hogescholen en universiteiten, zoals Het Saxion, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Universiteit Twente. Tijdens je stage- of afstudeerproject word je goed begeleid in je proces en krijg je de mogelijkheid om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan, middels een Student Profiel Analyse (SPA).

 

Training Academy voor medewerkers

De KTA is er ook voor medewerkers van Kremer. Aan de hand van ontwikkelgesprekken en ambities van medewerkers zijn er diverse opleidingstrajecten mogelijk. Deze kunnen intern worden aangeboden of in samenwerking met een extern opleidingsinstituut. We maken gebruik van een Online Learning Platform waar medewerkers kennissnacks, toolboxen en updates van cursussen en opleidingen kunnen volgen. Met dit platform kunnen wij onze medewerkers up to date houden van de laatste ontwikkelingen in o.a. de technische branche.

Ontmoet uw toekomstige collega’s

Hebben de verhalen u enthousiast gemaakt? Ze komen uit onze stagiaires. Tijd om kennis te maken.

Jarenlange

passie voor

techniek

Al meer dan 50 jaar werkt Kremer met passie voor het vak, passie voor techniek. Dit zorgt voor jarenlange opgedane kennis en ervaring. Onze passie staat voor de kernwaarden proactief, aandacht, samen, solide, innovatief en eerlijk.

Kremer is een echt familiebedrijf dat veel waarde hecht aan de relaties met haar klanten. Als klant heeft u vaak maar 1 contactpersoon wat ervoor zorgt dat het contact persoonlijk en snel is. U kunt van ons een no-nonsense benadering verwachten: zo kunnen wij u de best passende oplossing bieden op de efficiëntste wijze.

Kremer staat 24 uur per dag voor u klaar om u maximaal te ondersteunen. Dit biedt uw organisatie gemak en zekerheid.

Waarom

Kremer

Kremer is een technische, innovatieve groep van 170 vaste medewerkers met alle disciplines in de Elektrotechniek, Industriële Automatisering en ICT & Telecom onder één dak.

Onze activiteiten zijn onderverdeeld in 5 divisies, te weten: Installatietechniek, ICT & Telecom, Industriële Automatisering, Duurzame Technieken en Service & Onderhoud. Wij zorgen voor de grootst mogelijke bedrijfszekerheid van uw installaties. Indien er toch storingen optreden hebben wij voor alle afdelingen een 24–uurs servicedienst.

Dit pallet aan diensten maakt Kremer uniek. Alle bovenstaande divisies binnen onze groep zijn volwaardige afdelingen met veel kennis en ervaring. Kwaliteit en het continue opleiden van onze mensen zijn voor ons zeer belangrijk. Daarnaast is het ondernemen met respect voor mens, milieu en maatschappij een vast uitgangspunt binnen onze groep.

Onze geschiedenis

Op 15 september 1965 start Willy Kremer een elektro-technisch installatiebedrijf aan de Wehlseweg in Doetinchem onder de naam Willy Kremer elektrotechnisch Installateursbedrijf. In 1967 verhuist het bedrijf naar Zeddam.

In 1973 wordt een nieuwe BV opgericht: Elektrotechnisch Installatiebedrijf W. Kremer Zeddam BV. In oktober 1975 verhuist het installatiebedrijf naar de Ambachtstraat 3 in ’s-Heerenberg, waar in de loop van de jaren veel verbouwingen hebben plaatsgevonden. In september 1995 verandert het installatiebedrijf haar naam in Installatietechniek Kremer BV.

In 2015 viert het bedrijf haar vijftig jarig bestaan. Wilt u meer weten over onze geschiedenis? Kijkt u dan op deze pagina voor het complete overzicht.

Onze missie en visie

De missie van Kremer is het leven en werken aangenamer maken door onze technische oplossingen.

Kremer wil niet alleen door middel van haar technische oplossingen het werken en leven aangenamer maken. De visie is ook om de aanschaf, de installatie en het onderhoud ván deze oplossingen onbezorgd te laten verlopen, want tijd om u druk te maken over uw technische installaties heeft u niet. Dit maken wij mogelijk door middel van onze passie en jarenlange kennis en ervaring. Wij zorgen voor persoonlijk contact met korte lijnen en een langdurige transparante samenwerking. Zo kunnen wij u de best passende oplossing bieden op de efficiëntste wijze.

 
  • Deskundig advies
  • 24/7 service
  • Korte lijnen

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Vragen over de Kremer Academy?

Neem contact op met onze loopbaan begeleiders via academy@kremer.nl