Kremer telefonie

Domotica

Domotica wordt ook wel huisautomatisering genoemd. Dit betekent dat Kremer ervoor zorgt dat intelligente systemen het mogelijk maken functies te laten besturen door de bewoners. Het maakt controle over uw apparatuur eenvoudig, door bijvoorbeeld het automatisch regelen van verlichting, verwarming, audio, video of computersysteem. Door integratie van de verschillende systemen stijgt het wooncomfort. Integratie van systemen voor aanwezigheidscontrole, toegangscontrole, brand- en inbraakmelding vergroten het gevoel van veiligheid. Kremer in ’s-Heerenberg geeft u een eerlijk advies, waardoor u de best passende oplossing ontvangt. Deze installeren, beheren én onderhouden wij. Het contact met ons verloopt via korte lijnen. U heeft namelijk altijd één contactpersoon voor de domotica.

Domotica installeren via Kremer

Onze woningen zijn over het algemeen al comfortabel, maar met deze huisautomatisering wordt het wooncomfort en gebruiksgemak verhoogd. Denkt u bijvoorbeeld aan de badkamer die ’s ochtends al lekker warm is of aan knoppen waarmee u de verlichting precies zo regelt zoals u wilt, in verschillende sferen in verschillende ruimtes. Alle installaties verbruiken energie. Ook via domotica. Alleen gaat dit systeem veel bewuster en slimmer om met energie. De lampen branden niet waar het niet nodig is en de vergeten verwarming wordt automatisch uitgeschakeld als u het huis verlaat. Slim en energiezuinig dus. Door gebruik te maken van praktische mogelijkheden kan het ook een bijdrage leveren aan langer zelfstandig wonen. Voorbeelden hiervan zijn het op afstand of automatisch bedienen van deuren, verlichting, verwarming zonwering en huishoudelijke apparaten.

Domotica regelen bij de specialist

Kremer speelt steevast in op de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van domotica om zo steeds te kunnen inspelen op de hogere eisen die de markt van ons vraagt. Wij beschikken dan ook over een eigen opleiding, de “Kremer Training Academy”, waar onze technische medewerkers geschoold en bijgeschoold worden. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden wat betreft domotica? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw voordelen bij Kremer

Al ruim 50 jaar werkt Kremer met passie voor het vak, met passie voor techniek. Lees hier uw voordelen:
• Deskundig advies
• 24/7 service
• Korte lijnen
• Alle techniek onder één dak