zonne-energiesystemen

Zonne-energiesystemen
Passende oplossing voor elke wens

Zonne-energiesystemen op uw daken zijn tegenwoordig een goede investering. Zonnepanelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, ze zorgen ook voor een bewustere omgang met de huidige energiebronnen en daarmee voor een flinke besparing op uw energierekening. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders op het gebied van duurzame energie. Er is veel informatie over te vinden, waardoor het voor u misschien lastig wordt om duidelijk te krijgen wat nu precies de voordelen, kosten en opbrengsten zijn van zonnepanelen. Kremer kijkt graag samen naar uw wensen en behoeftes om zo te komen tot de best passende (duurzame) oplossing!

Kremer heeft veel kennis en ervaring op het gebied van zonne-energiesystemen en duurzame technieken. Waar u ook kosten wilt besparen (uw organisatie, eigen huis, boerderij of loods), of u nu een grote of kleine installatie wilt óf eigenlijk nog niet precies weet wat u wil: Kremer ondersteunt en adviseert u van begin tot eind!

Allereerst kijken we naar uw wensen. Welk doel moet er behaald worden met de duurzame installatie en hoe kunnen we dat het beste bereiken? Wij installeren componenten van goede kwaliteit en grotere merken die 100% achter hun product staan, voor een goede prijs. Bij de uitvoering werken wij altijd volgens de richtlijnen die gelden voor het veilig werken op hoogte. Daarnaast zijn al onze monteurs VCA gecertificeerd.

Kremer levert u het totale plaatje: naast het plaatsen van de zonnepanelen kunnen we u ondersteunen met een eventuele subsidieaanvraag en regelen we desgewenst uw BTW teruggave voor onze particuliere klanten. U wilt daarnaast natuurlijk ook inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen. Daarom zorgen we ervoor dat uw opbrengst en de kostenbesparingen inzichtelijk te monitoren zijn en u zich kunt aanmelden bij het hiervoor bestemde monitoringsprogramma.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of gewoon eens vrijblijvend de opties bespreken? Neem dan contact op met uw contactpersoon op deze pagina! Wij helpen u graag.


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Zonne-energiesystemen.

Kremer