Zonne-energiesystemen
Passende oplossing voor elke wens

Zonne-energiesystemen zijn tegenwoordig een goede investering. Ze dragen niet alleen bij aan een beter milieu, ze zorgen ook voor een mooi financieel rendement. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders op het gebied van duurzame energie. Er is veel informatie over te vinden, waardoor het voor u misschien lastig wordt om duidelijk te krijgen wat nu precies de voordelen, kosten en opbrengsten zijn van zonnepanelen. Kremer kijkt graag samen naar uw wensen en behoeftes om zo te komen tot de best passende kwalitatieve oplossing!

Kremer heeft veel kennis en ervaring op het gebied van zonne-energiesystemen. Waar u ook kosten wilt besparen (uw organisatie, boerderij of loods), of u nu al weet welk zonne-energiesysteem u wilt óf eigenlijk nog zoekende bent: Kremer ondersteunt en adviseert u van begin tot eind!

Allereerst kijken we naar uw wensen wat betreft duurzame energie. Welk doel moet er behaald worden met de duurzame installatie en hoe kunnen we dat het beste bereiken? Wij installeren componenten van goede kwaliteit en grotere merken die 100% achter hun product staan, voor een goede prijs. Bij de uitvoering werken wij altijd volgens de richtlijnen die gelden voor het veilig werken op hoogte. Daarnaast zijn al onze monteurs VCA gecertificeerd.

Kremer levert u het totale plaatje: naast het plaatsen van de zonnepanelen kunnen we u ook ondersteunen met een eventuele subsidieaanvraag. U wilt daarnaast natuurlijk ook inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen. Daarom zorgen we ervoor dat uw opbrengst en de kostenbesparingen inzichtelijk te monitoren zijn en u zich kunt aanmelden bij het hiervoor bestemde monitoringsprogramma.

Type PV-installaties

Wat betreft de installatie van zonne-energiesystemen maken we globaal onderscheid in drie types:

  • Plat dak installatie
  • Hellend dak installatie
  • Veldinstallatie

Plat dak

Het platte dak bovenop een kantoorgebouw of bedrijfspand wordt veelal niet benut, terwijl dit juist het gedeelte van het bedrijfspand is wat het meeste zonlicht opvangt. Over het algemeen zijn dit grote oppervlakken die uitermate geschikt zijn voor het plaatsten van zonnepanelen.

Een video van de installatie door ons aangelegd op een plat dak bij Hollarts Plastic Group in Didam:

Bekijk ook onze andere projecten op een plat dak:

Hellend dak

Een PV-installatie op een hellend dak biedt soms een uitdaging voor de installerende partij. Onder andere veilig werken speelt hier een zeer belangrijke rol. We hebben bij Kremer echter al vele installaties aangelegd op allerlei hellende daken en kijken uit naar de uitdaging die u voor ons heeft.

Deze video laat een hellend dak installatie zien die we hebben aangelegd voor Stichting Azora in Varsseveld:

Bekijk ook onze andere projecten op een hellend dak:

Veldinstallatie

Een PV-installatie in het veld biedt vaak ruimte voor een groot aantal panelen en dubbel functiegebruik van het grondstuk, denk hierbij aan het laten begrazen van het veld door bijvoorbeeld schapen.
Bij grondgebonden PV installaties komt vaak meer kijken dan men in eerste instantie denkt. Zo vraagt fundatie en onderconstructie voor de panelen specifieke aandacht en ook de inpassing op de bestaande elektriciteitsinfrastructuur (laagspanning of middenspanning).
Kremer beheerst alle disciplines, van het leveren en installeren van de installatie tot het inpassen op de bestaande of nieuwe infrastructuur en kan u perfect helpen bij deze vraagstukken.

Deze video laat de veldinstallatie zien die we hebben aangelegd bij de waterzuivering voor Waterschap Vallei & Veluwe in Brummen.

Bekijk ook onze andere veldinstallaties:

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of gewoon eens vrijblijvend de opties bespreken? Neem dan contact op met uw contactpersoon op deze pagina! Wij helpen u graag.