Kremer telefonie

Elektrotechniek

Elektrotechniek staat aan de basis van een breed scala aan installaties in woningbouw, utiliteit en industrie. Kremer in ‘s-Heerenberg heeft gekwalificeerde engineers en installateurs in dienst voor zowel het ontwerpen,plannen,organiseren en realiseren van complete projecten. Of het nu gaat om verlichting, beveiliging (inbraak- of brandbeveiliging) of gebouwautomatisering: wij zijn uw partner op het gebied van elektrische installaties. U kunt van ons een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten met een no-nonsense benadering. Wij investeren maximaal in nieuwe, duurzame technieken en zorgen middels technisch beheer en onderhoud dat de door ons geplaatste oplossingen de grootst mogelijke bedrijfszekerheid genieten. Indien er toch storingen optreden hebben wij een 24–uurs servicedienst. Elektrotechniek is bij Kremer dus in goede handen.

Elektrotechniek bij Kremer

Met ons meer dan 50 jarig bestaan hebben wij uitgebreide kennis en ruime expertise in de woning-, utiliteitsbouw en infra. Al onze medewerkers hebben veel ervaring met adviseren, ontwerpen en het installeren van alle mogelijke soorten elektrotechnische installaties. Kremer staat dan ook garant voor installaties van hoge kwaliteit. Onze projecten omvatten een grote verscheidenheid aan systemen en installatiedelen, die door onze ervaren medewerkers als één geheel worden uitgevoerd. Wij bieden u dus het totaalpakket. U heeft hierdoor altijd één duidelijk aanspreekpunt, wel zo makkelijk. Onze adviezen zijn altijd innovatief. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u nodig heeft. Daarbij gebruiken wij kwalitatief hoogstaande materialen en werken wij volgens de geldende installatienormen.

Elektrotechniek regelen bij de specialist

Elektrotechnische installaties vormen de basis voor gebruiksgemak en comfort binnen uw woning, bedrijfspand of winkel. De specialisten van Kremer kunnen u adviseren over de mogelijkheden, een elektrotechnische installatie ontwerpen en aanleggen. Maar we zijn ook beschikbaar voor service en onderhoud. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden wat betreft elektrotechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw voordelen bij Kremer

Al ruim 50 jaar werkt Kremer met passie voor het vak, met passie voor techniek. Lees hier uw voordelen:
• Deskundig advies
• 24/7 service
• Korte lijnen
• Alle techniek onder één dak

Kremer