Kremer telefonie

ICT

ICT is onmisbaar deel binnen uw organisatie. Een goede ICT omgeving moet uiteraard goed blijven werken. De gebruikte hard- en software moet optimaal blijven presteren. Dit kan door middel van preventief onderhoud, door vervanging en door optimalisatie. Veel vraagstukken op dit gebied zijn complex. De ervaren adviseurs van Kremer ondersteunen u met meerdere vraagstukken op het gebied van IT. Bijvoorbeeld bij het aanschaffen van nieuwe hard-of software, of met het koppelen van andere locaties aan uw netwerk. Ook de vraag naar extern systeembeheer groeit, want op deze manier kan Kremer in ’S-Heerenberg u compleet van dienst zijn. Kremer configureert en installeert nieuwe hard- en software, koppelingen worden gemaakt en getest. Door onze inspanningen bent u in ieder verzekerd een goedwerkende ICT omgeving.

Goedwerkende ICT omgeving via Kremer

Veel organisaties hebben geen eigen ICT afdeling. In die gevallen zien we vaak dat één van de medewerkers ICT “erbij” doet. Op het moment dat het netwerk groeit, of de werkzaamheden van de werknemer toenemen, zal er minder aandacht gespendeerd kunnen worden aan IT. Dan is een extern systeembeheer een goede oplossing. Kremer ondersteunt uw organisatie volledig, nieuwe hard- en software wordt optimaal geconfigureerd en geïnstalleerd. Na installatie moet uw IT-omgeving natuurlijk ook goed blijven werken, zodat u zich hier niet druk om hoeft te maken. Ons systeembeheer ondersteunt uw organisatie op locatie of op afstand, net wat u prettig vindt. Daarnaast biedt Kremer ook preventief onderhoud aan wat ervoor zorgt dat een groot aantal potentiële storingen voorkomen kunnen worden.

ICT oplossingen via de specialist

De kracht van Kremer zit met name in het feit dat de organisatie u volledig kan ondersteunen bij elk IT project. Volledig en vanaf het allereerste begin. Bekabeling, patchkasten, servers, switches, software, al deze producten zitten in Kremer’s portofolio. Daarnaast heeft elke afdeling uitgebreide kennis van bestaande en nieuwe producten. Onze adviseurs gaan altijd via een beproefde manier te werk, waarbij uw organisatie altijd in het middelpunt staat.

Uw voordelen bij Kremer

Al ruim 50 jaar werkt Kremer met passie voor het vak, met passie voor techniek. Lees hier uw voordelen:
• Deskundig advies
• 24/7 service
• Korte lijnen
• Alle techniek onder één dak