ICT
Oplossing op maat via Kremer

Vaste telefonie, mobiele telefonie en internet. Aspecten die tegenwoordig onmisbaar zijn binnen uw organisatie. Stukken gereedschap waarmee uw organisatie optimale resultaten behaalt. Maar ook aspecten waarbij de ontwikkelingen zo hard gaan, dat de juiste oplossing vinden soms moeilijk is. Kremer ICT neemt uw wensen als uitgangspunt en zoekt daarbij op elk vlak de best passende oplossing op maat.

Wij maken het makkelijk. U bent bezig met uw organisatie, dat is uw kracht, daar heeft u kennis van. Wellicht dat u ook kennis heeft van ICT, maar niet de tijd om u daar mee bezig te houden. Dan is het handig om gebruik te maken van externe kennis. Omdat wij kennis hebben op zowel het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie én ICT, kunnen wij u compleet ontlasten. Van netwerkbekabeling tot het inrichten van uw ICT omgeving. Van eenmanszaak tot organisaties met honderden werkplekken Kremer geeft de ondersteuning die u zoekt.

Neem vrijblijvend contact op

De moderne werkplek

De moderne werkplek

Het belangrijkste onderdeel van het succes van uw onderneming zijn de mensen in uw organisatie. Om deze maximaal te laten presteren is een goede werkplek van groot belang. Nu is een werkplek in de moderne bedrijfsvoering al lang niet meer een vaste tafel en stoel op kantoor. Een moderne werkplek kan tegenwoordig allerlei vormen hebben.

Locatie-onafhankelijk werken is een centraal doel waarvan veel organisaties de waarde hebben ontdekt. Een hogere mate van flexibiliteit, betere bereikbaarheid en vermindering van verspilling kunnen allemaal voordelen zijn van het modern inrichten van een werkplek.

In de uitvoering van de optimale oplossing voor uw bedrijf werken wij samen met een geselecteerd vast netwerk  aan partners uit en voeren wij waar nodig het noodzakelijke maatwerk uit. Zo voorkomen we onnodige kosten voor u als er een eenvoudige oplossing beschikbaar is.

Bekijk onze projecten:

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

Neem contact met ons op!

Kremer telefonie

Telefonisch bereikbaar zijn voor uw klanten en partners en telefonie in het algemeen is van groot belang voor uw organisatie. Want goede bereikbaarheid, duidelijke service en goede overdacht van informatie zorgt voor tevreden klanten! Elke organisatie is anders en heeft andere uitdagingen en wensen. Samen met u kijken we naar uw behoeftes en vinden daar de best passende oplossing bij.

Kremer kan u ondersteunen op elk vlak van de telefonie. Wij hebben veel kennis en ervaring in de vaste- en mobiele telefonie op het gebied van zowel product, dienst als service en advies. Zo leveren wij oplossingen aan klanten die ervoor zorgen dat oproepen op het juiste moment naar het juiste toestel worden doorgeschakeld, professionele en heldere wachtrijen die uw klanten de keuze biedt te wachten op de eerst vrijkomende lijn, of het koppelen van data en telefonie van verschillende vestigingen aan elkaar, zelfs internationaal.

Kremer security

In de huidige maatschappij zijn steeds meer mensen aan het werk met mobiele apparatuur. Denk hierbij aan smartphones, tablets en laptops. Hiermee worden risico’s voor de beveiliging van uw infrastructuur groter. Beveiliging is dus van groot belang om uw organisatie, bedrijfsdata en/of (bedrijfs)eigendommen te beschermen.

Ook kan Kremer u helpen uw eigendommen te beschermen door middel van slimme IP camera systems. Met camera’s geleverd door Kremer ICT & Telecom heeft u altijd real-time zicht op uw eigendommen en kijkt u gemakkelijk beelden terug op uw smartphone of tablet. Met deze slimme IP camera’s zijn mogelijkheden als bewegings-, richting- en warmtedetectie met melding op uw mobiele apparaat een standaard. Door middel van camera beveiliging verlaagt u het risico op ongewenste situaties.

Waarom Kremer?

  • Alle techniek onder één dak
  • Deskundig advies
  • 24/7 service
  • Korte lijnen

Infrastructuur

Kremer biedt verschillende verbindingen aan. Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te inventariseren en te kijken wat de best passende oplossing is voor de infrastructuur binnen en buiten uw organisatie.

Glasverbindingen
Glasverbindingen gaan via glasvezel, wat een zeer grote brandbreedte heeft. Hierdoor kunnen op hoge snelheid een groot aantal diensten benut worden. Dit wordt meestal gebruikt bij grote afstanden en wordt er gekozen voor netwerken van providers zoals KPN of TReNT. Binnen de gebieden waar KPN glasvezel netwerken heeft aangelegd gelden vaak lagere tarieven en aansluitkosten. U kunt ook kiezen voor een eigen glasvezelverbinding.

ADSL/SDLS/VDSL verbindingen
Bijna overal verkrijgbaar in een groot aantal verschillende snelheden. Met name ADSL is in verhouding laag geprijsd. Dit heeft te maken met de datatransmissiesnelheid: de downloadsnelheid is hoog, terwijl de uploadsnelheid veel lager is. Dat is prima voor alleen email- en internetverkeer. Voor koppelingen tussen locaties zijn SDSL en VDSL beter geschikt. Deze kunnen namelijk met dezelfde snelheid uploaden en daarmee andere locaties sneller de gevraagde data aanbieden.

VPN verbindingen
Locaties die al reeds een werkende internetverbinding hebben kunnen ook gekoppeld worden door het maken van een Virtual Private Network. Hierdoor worden verbindingen aan elkaar verbonden zonder dat er een fysieke verbinding aanwezig is.

Point-to-Point verbindingen
Point-to-Point verbindingen hebben het grote voordeel dat er niet voor gegraven hoeft te worden. Dit is ideaal voor koppelingen tussen verschillende panden die iets verder van elkaar liggen maar geen, of moeilijke netwerkbekabeling hebben.

Recente projecten

BENIEUWD NAAR AL ONZE DIVISIES & MOGELIJKHEDEN?
Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Neem contact met ons op

DE KREMER
ACADEMY

Voor toekomstige
professionals

Lees alles over de Kremer Academy

Laatste tweets

Kremer BV | @Kremerbv
Ben jij een ster in EPLAN en heb je zin in
een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een
Hardware Engineer!

Check hier de vacature

Volg ons op twitter

Laatste tweets

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief.
Wij hebben enkel uw e-mailadres nodig.

Uw e-mailadres
Uw divisie

Inschrijven