ict-telecom-infrastructuur

Infrastructuur
Verbind uw bedrijf met de buitenwereld

Kremer biedt verschillende verbindingen aan. Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te inventariseren en te kijken wat de best passende oplossing is voor de infrastructuur binnen en buiten uw organisatie.

Glasverbindingen
Glasverbindingen gaan via glasvezel, wat een zeer grote brandbreedte heeft. Hierdoor kunnen op hoge snelheid een groot aantal diensten benut worden. Dit wordt meestal gebruikt bij grote afstanden en wordt er gekozen voor netwerken van providers zoals KPN of TReNT. Binnen de gebieden waar KPN glasvezel netwerken heeft aangelegd gelden vaak lagere tarieven en aansluitkosten. U kunt ook kiezen voor een eigen glasvezelverbinding.

ADSL/SDLS/VDSL verbindingen
Bijna overal verkrijgbaar in een groot aantal verschillende snelheden. Met name ADSL is in verhouding laag geprijsd. Dit heeft te maken met de datatransmissiesnelheid: de downloadsnelheid is hoog, terwijl de uploadsnelheid veel lager is. Dat is prima voor alleen email- en internetverkeer. Voor koppelingen tussen locaties zijn SDSL en VDSL beter geschikt. Deze kunnen namelijk met dezelfde snelheid uploaden en daarmee andere locaties sneller de gevraagde data aanbieden.

VPN verbindingen
Locaties die al reeds een werkende internetverbinding hebben kunnen ook gekoppeld worden door het maken van een Virtual Private Network. Hierdoor worden verbindingen aan elkaar verbonden zonder dat er een fysieke verbinding aanwezig is.

Point-to-Point verbindingen
Point-to-Point verbindingen hebben het grote voordeel dat er niet voor gegraven hoeft te worden. Dit is ideaal voor koppelingen tussen verschillende panden die iets verder van elkaar liggen maar geen, of moeilijke netwerkbekabeling hebben.


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Infrastructuur.