Kremer telefonie

Industriële automatisering

Industriële automatisering is onder andere gericht op het projectmatig realiseren van opdrachten. De productielijn en automatiseringsonderdelen zijn een groot onderdeel van uw bedrijfsvoering. Dit moet goed geregeld zijn zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken en het werken makkelijk en soepel verloopt. En is er wel wat mis, dan wilt u een partij die dit professioneel kan oplossen. Kremer heeft een team van specialisten paraat staan voor een succesvolle uitvoering van automatiserings- en besturingssystemen. Uiteenlopende projecten van enkelvoudige paneelbouw tot volledig turn-key oplevering vinden hun weg over de gehele wereld. Ervaren medewerkers met ruime technische en technologische kennis vormen de basis. Door deze kennis van bedrijfs- en productieprocessen, wettelijke voorschriften en milieueisen bieden wij bedrijfszekere oplossingen. Industriële automatisering is bij Kremer in ’s-Heerenberg dus in juiste handen.

Industriële automatisering bij Kremer

Onze industriële automatisering wordt voor diverse sectoren toegepast. Denk u aan de procesindustrie. Hieronder vallen: voeding en genotmiddelen, zuivel, zoetwaren, bakkerijen, slachterijen, diervoeder, chemie en pharma, drukkerijen, baksteenindustrie, zand en grindwinning, ijzergieterijen, testopstellingen, watermanagement, metaalbewerking en multifunctionele stadions. Maar we zijn ook werkzaam in de machinebouw, zoals in de verpakkingsindustrie, automotive, material handling, magazijnsystemen, slachtrobots, zandzuigers, distributiecentra en speciaal machines. Wat logistiek betreft passen we dit toe bij magazijnsystemen, intern transport, truckloading en unloading. In de paneelbouw en industriele montage gaat het om klant specifieke panelen, verdeelinrichtingen en enkelvoudige en seriematige productie.

Industriële automatisering regelen bij de specialist

Afhankelijk van de projecten worden teams samengesteld bestaande uit projectmanagers, hard- en software engineers, monteurs voor paneelbouw, installatie, montage en service. uitvoeren van projecten verloopt volgens een gefaseerd model welke is vastgelegd in ons kwaliteitshandboek en certificering ISO 9001 met als doel efficiënt en beheersbaar een hoogwaardig eindproduct af te leveren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden wat betreft industriële automatisering? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw voordelen bij Kremer

Al ruim 50 jaar werkt Kremer met passie voor het vak, met passie voor techniek. Lees hier uw voordelen:
• Deskundig advies
• 24/7 service
• Korte lijnen
• Alle techniek onder één dak