hardware engineering

Hardware Engineering

De hardware engineeringscapaciteit van Kremer wordt vaak ingezet. Deze afdeling van Industriële Automatisering beschikt over geautomatiseerde ontwerpsystemen om op basis van AutoCAD en EPLAN schakelkasten en panelen te ontwerpen en te documenteren. Afhankelijk van de beschikbare documenten kunnen volledige schema’s, klemmenstrook aansluittekeningen, opstellingstekeningen en materiaallijsten worden uitgewerkt.

Bij veel projecten moet in het ontwerp al met regelgeving rekening gehouden worden. Een groot deel hiervan betreft veiligheid, waar onze medewerkers op de afdeling engineering ruime kennis van hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld explosieveiligheid: Kremer heeft op dit gebied expertise en ervaring met de ATEX richtlijnen, waardoor de installaties aan alle normen voldoen om explosies te voorkomen. Zij kunnen u daar ook voor een deel in adviseren.

Kremer is gecertificeerd voor de Amerikaanse markt, wat betekent dat wij installaties en besturingspanelen onder UL508 mogen leveren. Omdat wij veel op dit gebied doen, kunt u er zonder twijfel vanuit gaan dat uw installatie voldoet aan de Amerikaanse regelgeving.


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Hardware Engineering.

Kremer