paneelbouw

Paneelbouw
En industriële montage

Paneelbouw en industriële montage vormen een belangrijke schakel in de Turn-Key projectrealisatie. Na het afronden van de hardware engineering, werkvoorbereiding en materiaalinkoop, start de paneelbouw. Hiervoor beschikken wij over een up-to-date werkplaats met goed opgeleide gemotiveerde medewerkers voor het assembleren, bedraden en testen van besturingspanelen.

Dit betreft een grote diversiteit aan panelen zoals: meet- en regelpanelen, PLC panelen, verdeelinrichtingen, motorschakelpanelen van besturingspanelen en pneumatiek installaties.
Er wordt optimaal gebruik gemaakt van moderne montage technieken en moderne hulpmiddelen waardoor Kremer een interessante partner is voor klant- specifieke paneelbouw: enkelvoudig of seriematig, van klein tot groot, Kremer staat voor u klaar. Kremer is UL508A gecertificeerd. Dit houdt in dat we besturingspanelen ontwerpen en bouwen die voldoen aan de extra hoge eisen voor export naar bijvoorbeeld Canada of de Verenigde staten (cULus Listed). De certificering zal uiteindelijk door onze engineers geschieden door een screening van de besturingskast en het aanbrengen van de UL sticker als markering.


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Paneelbouw.