Paneelbouw
En industriële montage

Onze paneelbouw is een van onze langst bestaande expertises, waar we trots op zijn binnen Kremer. Al meer dan 30 jaar ontwerpen en realiseren we besturingskasten die we over de hele wereld getransporteerd worden naar opdrachtgevers en eindgebruikers. Grote opdrachtgevers binnen de food, logistiek en energie vertrouwen op de besturingspanelen van Kremer om hun business te laten draaien. Er staan door Kremer gefabriceerde panelen in Mexico, Argentinië maar ook gewoon in ‘s-Heerenberg!

 

Van alle panelen thuis

Er wordt optimaal gebruik gemaakt van Eplan pro-panel en CNC bewerkingsmachines waardoor Kremer een interessante partner is voor klant- specifieke paneelbouw: enkelvoudig of seriematig, van klein tot groot, Kremer staat voor u klaar. Doordat we processen optimaal hebben ingericht kunnen we korte doorlooptijden realiseren voor onze opdrachtgevers. Het assembleren, bedraden en testen van besturingspanelen gebeurt allemaal bij Kremer. Het type panelen is divers: meet- en regelpanelen, PLC panelen, verdeelinrichtingen, motorschakelpanelen van besturingspanelen en pneumatiek installaties.

 

Passie voor paneelbouw!

Omdat we al een tijd met veel enthousiasme bezig zijn met paneelbouw hebben we ook onze eigen tools ontwikkeld om het werk gemakkelijker te laten verlopen, zoals ergonomische in hoogte verstelbare werktafels en diverse hulpmiddelen.

In de jaren dat onze paneelbouw bezig is, zijn er genoeg verschillend opdrachten langsgekomen op de werkplaats.
We hebben genoeg ervaren en getalenteerde krachten aan het werk, met tientallen jaren aan ervaring, die klaar staan om een geweldig besturingspaneel voor uw bedrijf in elkaar te zetten!

 

Systeemintegratie

Paneelbouw kan onderdeel zijn van een turn-key project of een losstaande opdracht. Na het afronden van de hardware engineering, werkvoorbereiding en materiaalinkoop, start de paneelbouw. Paneelbouw en industriële montage vormen een belangrijke schakel in turn-key projectrealisatie.

 

 

 

Certificeringen

Om er voor te zorgen dat we kwalitatief hoogstaande producten leveren hebben we natuurlijk een aantal certificeringen in huis. Kremer is bijvoorbeeld UL508A gecertificeerd. Dit houdt in dat we besturingspanelen ontwerpen en bouwen die voldoen aan de extra hoge eisen voor export naar bijvoorbeeld Canada of de Verenigde staten (cULus Listed). De certificering zal uiteindelijk door onze engineers geschieden door een screening van de besturingskast en het aanbrengen van de UL sticker als markering.

 


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Paneelbouw.