projectmanagement en consultancy

Projectmanagement en Consultancy
Coördinatie van projecten van A tot Z

Projectmanagement en Consultancy op het gebied van automatisering zijn bij Kremer in goede handen. Een automatiseringsproject is vaak een onderdeel van een multidisciplinair project met verschillende fasen. Goed projectmanagement kan in deze fasen een cruciale rol spelen in de succesfactor van het project.

Voor het uitvoeren van projecten beschikken wij over een professionele organisatie. Deze organisatie bestaat uit ervaren projectmanagers, uitvoerders, systeemontwerpers en engineers.

Kremer kan uw organisatie in elke fase van een project, of zelfs overkoepelend, ondersteunen.

In de ontwerpfase is vaak behoefte aan een specialist die als consultant fungeert en u kan adviseren in onderwerpen/disciplines waarin u zelf geen expertise bezit. U kunt hierbij denken aan b.v. ATEX, machineveiligheid of UL-normering.

In de uitvoeringsfase is vaak behoefte aan een organisator met voldoende vakinhoudelijke kennis om werkzaamheden te coördineren en budgetten te bewaken die niet binnen de discipline of competenties van uw eigen projectmanager vallen. U kunt hierbij denken aan een projectmanager/uitvoerder op locatie, die namens u de werkzaamheden coördineert t.a.v. industriële elektrotechnische installaties en/of besturingen.


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Projectmanagement en Consultancy.