software engineering

Software Engineering
Complexe maar betrouwbare software

Software bepaald in toenemende mate de prestatie van uw machine en/of proces.

Om te zorgen voor een efficiënte besturing moeten deze systemen op een professionele manier worden ontworpen en worden geïmplementeerd. De software engineers van Kremer Industriële Automatisering zijn breed georiënteerd en hebben kennis van de verschillende branches ; van voedingsmiddelen tot chemie.

PLC systemen van Siemens, Allen Bradley en Beckhoff worden vaak toegepast voor de aansturing van processen en machines. Kremer heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in meerdere software disciplines waardoor er een vakkundige combinatie is ontstaan die IoT en industriële automatisering eenvoudig binnen uw organisatie kan uitrollen. Door een planmatige aanpak volgens V-model en ervaringen met GAMP, zijn wij in staat volledig gevalideerde software oplossingen te realiseren die voldoen aan de GMP (farmacie) en/of SIL (voor veiligheid systemen)

  • DATABASES (o.a. MSSQL, Acces, Oracle, MYSQL, Firebird en ODBC).
  • PC Software (o.a. Visual Basic, VB.NET, C#, C++).
  • Motion Control software (TwinCAT, NC/CNC, Simotion).
  • IoT protocollen: MQTT en OPC UA, XML en JSON.
  • Machine veiligheid gerelateerde software (ProfiSafe, TwinSafe, Pilz).
  • Netwerk/Bus technologieën (Profibus, Profinet, CAN, Ehtercat, WLAN,LAN, VLAN).

De software afdeling van Kremer heeft veel raakvlakken op het gebied van ICT, een aspect welke in de toekomst alleen maar zal toenemen. Wij volgen actief de ontwikkelingen in de markt van automatisering en alle aanverwante deelgebieden , waardoor wij ons blijven ontwikkelen en

verbeteren. Een team van netwerkspecialisten kan u adviseren m.b.t. veilige industriële netwerken die geïsoleerd zijn van u normale bedrijfsnetwerk, maar toch connecties toestaan naar de buitenwereld, die nodig zijn voor de IoT oplossingen van de toekomst.


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Software Engineering.