Kremer telefonie

Installatietechniek

Installatietechniek omvat meer dan het leggen van kabels, leidingen, bedraden en monteren van verdeelinrichtingen en schakelmateriaal. Het installatievak kent voor installatiebedrijf Kremer in ’s-Heerenberg geen geheimen. Het is onze basis van waaruit we gegroeid zijn tot een multidisciplinaire onderneming. De gekwalificeerde engineers en installateurs ontwerpen, plannen, organiseren en realiseren complete projecten op het gebied van licht- en krachtinstallaties voor de woning-, utiliteitsbouw en infra. Ze werken volgens de laatste voorschriften en regelgeving en hebben de beschikking over veel kennis van installatietechniek en elektrotechniek. Dat resulteert weer in een perfecte oplevering van veilige en gebruiksvriendelijke installaties. Zoekt u dus een loodgieter? Of heeft u installatiewerk? Kremer installatietechniek biedt de juiste oplossing met een persoonlijke aanpak.

Installatietechniek vacatures en opleidingen bij Kremer

Installatietechniek is iets waar Kremer mee opgegroeid is. Daarom vinden wij het als werkgever ook erg belangrijk dat wij ons personeel goede mogelijkheden geven voor het doen van cursussen en opleidingen.Op deze manier kunnen zij doorgroeien, net zoals Kremer groeit. Dit zijn niet alleen opleidingen in de Installatietechniek, maar over de gehele Kremer Groep. Daarnaast bieden wij ook geregeld stages aan. Dit varieert van HBO tot MBO en van BBL tot BOL.

In de installatietechniek zijn er vacatures. Ook bij Kremer zoeken wij geregeld personeel welke met ons mee wil groeien. Wil je weten welke vacatures wij hebben in de Installatietechniek? Kijk dan op onze vacaturepagina . Hier vind je niet alleen onze vacatures in de Installatietechniek maar van de hele Kremer Groep. Ook vind je hier de opleidingen, stages en andere mogelijkheden die Kremer biedt.

Installatietechniek bij Kremer

Het installateurswerk zit diep verankerd in de Kremer organisatie: we zijn ermee opgegroeid en groot geworden. De huidige organisatie beschikt over de modernste montage- en hulpmiddelen en maakt gebruik van de laatste montagetechnieken en methodes en degelijk vakmanschap. Onze installatiegroep is namelijk ISO 9001, VCA** en BRL 6000 gecertificeerd. Wij zijn actief in nieuwbouw en renovatie van enkelvoudige woningbouw, tot grootschalige en complexe nieuwbouwprojecten zoals woningen, kantoren, openbare en industriële gebouwen, scholen en instellingen. Ieder project wordt bij ons van begin tot eind begeleidt. Maar ook na de oplevering staan we voor u klaar en bieden wij onderhoud en 24-uurs service. Op die wijze wordt niet alleen bij de oplevering van de installatie makkelijk voor u gemaakt; we ondersteunen u dus ook bij het werken met de installatie na oplevering.

Installatietechniek regelen bij de specialist

Kremer speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt van ons vraagt. Kremer beschikt over een eigen opleiding, de “Kremer Training Academy”, waar onze technische medewerkers geschoold en bijgeschoold worden. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden wat betreft installatietechniek? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw voordelen bij Kremer

Al ruim 50 jaar werkt Kremer met passie voor het vak, met passie voor techniek. Lees hier uw voordelen:
• Deskundig advies
• 24/7 service
• Korte lijnen
• Alle techniek onder één dak