Elektrotechniek
Alles op het gebied van elektrische installaties

Elektrotechniek staat aan de basis van een breed scala aan installaties in woningbouw, utiliteit en industrie. Kremer heeft gekwalificeerde engineers en installateurs in dienst voor zowel het ontwerpen, plannen, organiseren en realiseren van complete projecten. Of het nu gaat om verlichting, beveiliging (inbraak- of brandbeveiliging) of gebouwautomatisering: wij zijn uw partner op het gebied van elektrische installaties. U kunt van ons een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten met een no-nonsense benadering.

Kremer heeft ruime ervaring in Utiliteitsprojecten zoals kantoren, panden in de logistieke- en food sector, kunststofverwerking, industrie, bedrijvengebouwen, scholen en zorgcentra. Kremer is landelijk georiënteerd en staat tot ver over de Duitse grens bekend om haar kwaliteiten.

Onze speerpunten zijn elektrotechnische installaties van klein tot groot, met als specialiteit grote vermogens. Daarnaast zijn wij een branddetectiebedrijf, BORG beveiligingsinstallateur en netwerkspecialist voor gecertificeerde datanetwerken.

Wij focussen ons op de primaire processen van onze klanten zodat wij een gedegen oplossing kunnen adviseren én realiseren, met systemen die goed aansluiten in zowel bestaande als nieuwe situaties.

Als meedenkende partner zetten wij in op duurzame en innovatieve oplossingen zoals energiebesparende verlichtingssystemen, aluminium bekabeling, beheersystemen en noodstroomoplossingen.

Gebouw gebonden installaties krijgen duurzaamheidskenmerken zoals BREEAM en GPR Gebouw. Met verschillende partners kan Kremer complete integrale oplossingen en projecten realiseren.

Gebouwen worden met TCO (total cost of ownership) als leidraad beheerd. Kremer kan u in het volledige traject adviseren en ondersteunen. Naast de aankoop van systemen en installaties bestaat ook de mogelijkheid tot lease. In combinatie met energiemanagement kan dit al direct profijt opleveren.


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Installatietechniek.