Elektrotechniek
Alles op het gebied van elektrische installaties

Elektrotechniek staat aan de basis van een breed scala aan installaties in woningbouw, utiliteit en industrie. Kremer heeft gekwalificeerde engineers en installateurs in dienst voor zowel het ontwerpen, plannen, organiseren en realiseren van complete projecten. Of het nu gaat om verlichting, beveiliging (inbraak- of brandbeveiliging) of gebouwautomatisering: wij zijn uw partner op het gebied van elektrische installaties. U kunt van ons een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten met een no-nonsense benadering.

Elektrotechniek neemt in toenemende mate een prominente rol in de woningbouw. In deze tijd moeten woningen voldoen aan veel verschillende eisen. Dit zijn niet alleen eisen vanuit regelgeving, ook bewoners hebben steeds meer wensen op het gebied van wonen. Een installatie moet foutloos functioneren, niet teveel energie verbruiken of energie opwekken, veilig zijn en veel conform bieden zoals huisautomatisering.

Met ons meer dan 50 jarige bestaan hebben wij ruime ervaring in de woningbouw. Momenteel voldoen onze installaties standaard aan de BENG norm, maar veelal kiezen onze opdrachtgevers voor  NOM varianten (Nul Op de Meter). In deze concepten hebben wij inmiddels meerdere woningen gerealiseerd. Kremer is gespecialiseerd in ketensamenwerkingen en conceptueel denken. Wij treden op als een volwaardige bouwpartner, wat wil zeggen dat wij actief deelnemen in bouwtrajecten en gezamenlijk met de overige bouwpartners de opdrachtgever ontzorgen en voorzien van een optimale woning(en). Uiteraard werken wij met geautomatiseerde samenwerkingsmodellen zoals BIM en Revit.

Deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij compleet kunnen ondersteunen, van kennismaking tot onderhoud en service. Door onze verschillende diensten kunnen wij in een bouwtraject integrale oplossingen aanbieden als bouwpartner, voor een zo hoog mogelijk gebruiksgemak.


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Installatietechniek.