Industriële automatisering

Zijn jullie gecertificeerd voor het bouwen van panelen voor de Amerikaanse markt?

Kremer is UL gecertificeerd. Dit houdt in dat we panelen kunnen ontwerpen én bouwen die voldoen aan de extra hoge eisen voor export naar bijvoorbeeld Canada of de Verenigde staten (cULus Listed).

Lees meer

In welke marktsegmenten is deze afdeling actief?

Uiteenlopende projecten van enkelvoudige paneelbouw tot volledig turn-key oplevering vinden hun weg over de gehele wereld. Wij zijn actief in de volgende marktsegmenten, maar kunnen altijd samen met u kijken naar mogelijkheden. Kremer is ook in te zetten voor onderhoud, optimalisatie, aanpassingen, keuringen en inspecties van installaties. Procesindustrie: voeding en genotmiddelen, zuivel, zoetwaren, bakkerijen, slachterijen, diervoeder, chemie en pharma, drukkerijen,…

Lees meer

Industriële automatisering is gericht op het projectmatig realiseren van opdrachten. De productielijn is een erg groot onderdeel van uw bedrijfsvoering. Dit moet goed geregeld zijn zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken en het werken makkelijk en soepel verloopt. En is er wel wat mis, dan wilt u een partij die dit professioneel kan oplossen. Kremer heeft een team van specialisten paraat staan voor een succesvolle uitvoering van automatiserings- en besturingssystemen.