Kremer security
bescherm uw bedrijfsgevoelige informatie

In de huidige maatschappij zijn steeds meer mensen aan het werk met mobiele apparatuur. Denk hierbij aan smartphones, tablets en laptops. Hiermee worden risico’s voor de beveiliging van uw infrastructuur groter. Beveiliging is dus van groot belang om uw organisatie, bedrijfsdata en/of (bedrijfs)eigendommen te beschermen.

Ook kan Kremer u helpen uw eigendommen te beschermen door middel van slimme IP camera systems. Met camera’s geleverd door Kremer ICT & Telecom heeft u altijd real-time zicht op uw eigendommen en kijkt u gemakkelijk beelden terug op uw smartphone of tablet. Met deze slimme IP camera’s zijn mogelijkheden als bewegings-, richting- en warmtedetectie met melding op uw mobiele apparaat een standaard. Door middel van camera beveiliging verlaagt u het risico op ongewenste situaties.

Doordat IP camera’s functioneren op het Internet Protocol (IP) is uw camera systeem bijzonder schaalbaar en bent u niet gehecht aan apparatuur met een maximum aantal kanalen. Tevens is uw computer, televisie en/of mobiele apparaat uitgerust met IP en is uw camera dus (vanaf afstand) toegankelijk voor deze apparatuur!

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met uw contactpersoon rechts op de pagina. Kremer kijkt samen met u naar welke security oplossing het beste bij uw organisatie past.

Uw contactpersoon:

Jeroen Coppens

Sales Manager

j.coppens@kremer.nl

Waarom Kremer?

  • Alle techniek onder één dak
  • Deskundig advies
  • 24/7 service
  • Korte lijnen

Recente projecten

BENIEUWD NAAR AL ONZE DIVISIES & MOGELIJKHEDEN?
Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

DE KREMER
ACADEMY

Voor toekomstige
professionals

Laatste tweets

Kremer BV | @Kremerbv
Ben jij een ster in EPLAN en heb je zin in
een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een
Hardware Engineer!

Check hier de vacature

Laatste tweets

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief.
Wij hebben enkel uw e-mailadres nodig.

Uw e-mailadres
Uw divisie