NETWERKINFRASTRUCTUUR

Advies, realisatie en beheer van de netwerkinfrastructuur

Bij Kremer begrijpen we hoe belangrijk de netwerkinfrastructuur is voor jouw organisatie. Of het nu gaat om het aanleggen van netwerken, glasvezelverbindingen of draadloze WiFi-verbindingen, wij bieden de expertise en service die je nodig hebt. Wij denken graag mee vanaf de start van het project tot aan het uiteindelijke beheer. Met onze gecertificeerde netwerkspecialisten zorgen we voor snelle en betrouwbare verbindingen, zonder vertraging en uitval. Bovendien kunnen extra locaties en thuiswerkers eenvoudig gekoppeld worden, zonder dat dit invloed heeft op de snelheid en veiligheid van de verbinding.

Betrouwbare netwerkverbindingen

Bij Kremer ICT begrijpen we dat een betrouwbare netwerkverbinding essentieel is voor elke organisatie. Of het nu gaat om het aanleggen van netwerken van koper, glasvezel of draadloze WiFi-verbindingen, wij zorgen altijd voor een passende oplossing. Van kleine lokale netwerken tot complexe infrastructuren, onze ervaren engineers, adviseurs en monteurs staan voor je klaar om jouw project vakkundig uit te voeren.

Contact

Heeft u een vraag aan één van onze experts?

Netwerkinfrastructuur

Van complexe netwerken tot een eenvoudige internetverbinding

Of je nu behoefte hebt aan advies bij het opzetten van jouw netwerk of hulp nodig hebt bij het beheer ervan, wij ontzorgen onze zakelijke opdrachtgevers volledig.  Onze diensten omvatten onder andere:

  • Ethernetbekabeling: Met onze hoogwaardige ethernetbekabeling leggen we een solide basis voor jouw netwerk.
  • Glasvezelbekabeling: Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelnetwerken die hoge snelheden en betrouwbaarheid bieden.
  • Switchoplossingen: Onze experts zorgen voor geoptimaliseerde switchoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw behoeften.
  • Router en/of firewalls: Voor veilige en betrouwbare toegang tot jouw netwerk implementeren we routers en/of firewalls van topkwaliteit.
  • Internetverbinding: Wij zorgen voor een stabiele en snelle internetverbinding, zodat jij altijd online kunt zijn.
  • Dark fiber: Voor organisaties die behoefte hebben aan een dedicated glasvezelverbinding bieden wij de oplossing met dark fiber.
  • VPN en/of SDWAN: Beveiligde verbindingen via VPN of SDWAN, waarmee je veilig kunt communiceren met externe locaties.

Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden, technische problemen op te lossen en advies te geven over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van netwerktechnologie.

Datanetwerk

BENIEUWD NAAR AL ONZE DIVISIES & MOGELIJKHEDEN?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Bekijk onze projecten