Kremer telefonie

Over Kremer

Kremer is een technisch, innovatief familiebedrijf met 170 vaste medewerkers en alle disciplines in elektrotechniek, industriële automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Onze missie is om het leven en werken makkelijker te maken door middel van onze technische oplossingen, al meer dan 50 jaar.

Dit doen wij door te werken met passie; al onze disciplines zijn volwaardige afdelingen met veel kennis en ervaring. Wij hebben het voordeel in bijna alle mogelijk denkbare technieken expertise te hebben. Door samen te werken kunnen wij een totaaloplossing bieden en u als klant compleet ontlasten. Zo kunt u uw kostbare tijd besteden aan uw organisatie en zorgen wij voor de rest.

Kremer is een echt familiebedrijf dat veel waarde hecht aan de relaties met haar klanten. Daarom heeft u vaak maar 1 contactpersoon wat ervoor zorgt dat het contact persoonlijk, snel en laagdrempelig is. U kunt van ons een no-nonsense benadering verwachten: zo kunnen wij u de best passende oplossing bieden op de efficiëntste wijze!

Wij zorgen voor de grootst mogelijke bedrijfszekerheid van uw installaties. Indien er toch storingen optreden hebben wij voor alle afdelingen een 24- uurs servicedienst.

 

Onze activiteiten zijn onderverdeeld in 5 disciplines, te weten:

Kremer Installatietechniek
Gekwalificeerde engineers en installateurs van Kremer ontwerpen, plannen, organiseren en realiseren projecten.

 

Kremer ICT & Telecom
ICT, vaste- en mobiele telecom, netwerken en beveiliging. Vestigingen in ‘s-Heerenberg en Venlo.

 

Kremer Industriële Automatisering
Engineering, ICT, industriële montage en paneelbouw.

 

Kremer Duurzame Technieken
PV-systemen, energiebesparende oplossingen, factuurcontrole en elektrische oplaadpunten.