Assemblage Powermanagement paneel

v.l.n.r: Sebastiaan Holleman, Martijn Bosman, Marcel Jonkers
  • Assemblage

  • Paneelbouw

  • Precisie-engineering

Kwaliteit staat voor ons voorop, dankzij de grondige voorbereiding van Bredenoord in de engineeringfase konden wij zorgen voor een vlekkeloze assemblage en uitvoering.

Assemblage Powermanagement-systeem

Opdrachtgever: Bredenoord Apeldoorn

Installatie:  

  • Powermanagement-systeem
  • Configuratie met 2 motor gedreven schakelaars die door een controller worden aangestuurd
  • Ingebouwde energiemonitoring

Powervolle samenwerking

Bredenoord Apeldoorn was op zoek naar een partner voor de seriematige assemblage van een cruciaal bedieningspaneel binnen hun Powermanagement-systeem. Met Powermanagement kan, afhankelijk van de vermogensvraag, één of meerdere aggregaten automatisch bij- of afgeschakeld worden, wat resulteert in een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Powermanagement is bijzonder geschikt voor onder andere evenementen, bouwlocaties, productiebedrijven en nutsbedrijven.

Kwaliteit staat voor ons voorop, dankzij de grondige voorbereiding van Bredenoord in de engineeringfase konden wij zorgen voor een vlekkeloze assemblage en uitvoering. Onze focus lag op het assembleren en realiseren van het omschakelpaneel voor het Power Management-systeem met een capaciteit van 1000 ampère. De precisie-engineering en gedetailleerde uitvoering stonden centraal om het systeem niet alleen krachtig maar ook gebruikersvriendelijk te maken. Dit paneel integreert naadloos met bestaande systemen, biedt verhoogde betrouwbaarheid en ondersteunt de klanten van Bredenoord in het voortzetten van hun diensten zonder onderbreking.

Bredenoord paneelbouw

Ook op zoek naar een betrouwbare assemblagepartner? Neem dan contact met ons op.

Jeroen Messing

Jeroen Messing
Operationeel Manager Paneelbouw