ZONNEPARK DE RIETSTAP DINXPERLO (5.732 PANELEN)

Kremer heeft de opdracht voor het turn-key ontwerpen, leveren, monteren en onderhouden van zonnepark  ‘’De Rietstap’’ in Dinxperlo opgeleverd. Het zonnepark is in de nabijheid van een industrieterrein gebouwd. Kremer heeft het complete zonnestroom installatie inclusief hekwerk, camerabewaking en het trafo compactstation geleverd. De solar veldinstallatie bestaat uit 5.732 zonnepanelen met een totaal vermogen van 2,18 MWp.

Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE)

Bij dit project is gebruikgemaakt van de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie. De verwachting is dat er omstreeks september 2021 een nieuwe SDE++ subsidie ronde zal plaatsvinden.

Kremer heeft al een groot aantal ondernemers mogen ondersteunen bij het verkrijgen van subsidies voor zakelijke zonnestroom installaties (PV systemen). En met succes!

Benieuwd of het aanvragen van SDE++ ook voor u interessant kan zijn? Of heeft u reeds een SDE+ of SDE++ toekenning en wilt u weten wat de specialisten van Kremer voor u kunnen betekenen. Neem dan contact op met onze zonnestroom specialisten.