PROTOTYPING

Engineering, advies en realisatie van nieuwe machines of processen

Kremer Industriële Automatisering staat klaar om je te ondersteunen bij het prototypen van nieuwe machines of processen. Onze klanten, vinden bij ons de essentiële expertise voor de besturing van hun innovaties. Wij bieden een uitgebreid stappenplan voor prototyping, waarbij wij van A tot Z ondersteunen.

Heeft jouw bedrijf een nieuwe machine of proces ontwikkeld waarbij je zelf de mechanische engineering doet? Onze afdeling Industriële Automatisering helpt klanten bij het prototypen van hun nieuwe machines of processen. Wij zijn gespecialiseerd in besturingscomponenten en bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, van definiëren tot testen. Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat jouw project succesvol wordt afgerond. Benieuwd hoe ons stappenplan er precies uitziet? Lees dan snel verder!

Contact

Heeft u een vraag aan één van onze experts?

Ons stappenplan voor Industriële Automatisering

Stap 1: Definitie/Pre-engineering
In de eerste stap van ons stappenplan gaan we samen met jou kijken welk besturingsconcept geschikt is voor jouw machine of proces. We analyseren jouw behoeften en brengen in kaart welke besturingscomponenten daarvoor geschikt zijn. Door onze ruime ervaring kunnen wij snel bepalen welke oplossingen het beste bij jouw situatie passen.

Stap 2: Detail Engineering
Hierbij werken we alle technische details uit om tot een gedetailleerd ontwerp te komen voor de realisatie van de besturing. Vervolgens maken we een elektrotechnisch schema van de  noodzakelijke besturingspanelen. Daarnaast optimaliseren we het ontwerp waar mogelijk, zodat de besturing zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk wordt.

Stap 3: Uitvoering
De uitvoeringsfase brengt jouw ideeën tot leven. In deze fase gaan we daadwerkelijk aan de slag met het implementeren van de besturingscomponenten en ontwikkelen we de op maat gemaakte software. We zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt geïnstalleerd en correct wordt aangesloten op jouw machine of proces. Onze experts hebben uitgebreide kennis op het gebied van industriële automatisering en werken volgens de geldende normen en richtlijnen.

Stap 4: Testfase
In de testfase evalueren we de prestaties van het prototype in realistische omstandigheden. Hierbij wordt de werking van het prototype grondig getest en eventuele problemen worden direct opgelost. Pas als alles naar behoren werkt, dragen wij de systemen over aan jou om te gebruiken in jouw bedrijfsproces.

Prototyping

E-Partner

Bij Kremer Industriële Automatisering zijn we meer dan alleen een dienstverlener; we zijn jouw partner in innovatie. Met onze deskundigheid en passie voor techniek verbinden we jouw ideeën met de realiteit.

Jeroen Lobeek

Jeroen Lobeek
BU Manager Industriële Automatisering