Kremer telefonie

Security

Security is van groot belang om uw ICT te beschermen. In de huidige maatschappij zijn er steeds meer mensen aan het werk op hun smartphone en tablets. Maar ook bellen gebeurt tegenwoordig veel via internet. Dit heeft als gevolg dat bedrijfsgevoelige informatie minder beschermd is tegen hackers, virussen en andere ongewenste aanvallen. Deze situaties zijn zeer vervelend en kunnen daarom het beste voorkomen worden. Kremer in ’s-Heerenberg biedt uitkomst. Eén van onze externe oplossingen is namelijk het proactief monitoren van uw netwerk; een aanval of ongewenste situatie zien wij op die manier eerder aankomen wat overlast kan voorkomen. Wilt u liever dat wij op locatie komen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Kremer kijkt samen met u naar welke security het beste bij uw organisatie past.

ICT security bij Kremer

ICT is zeer complex en divers. Het is essentieel om een balans tussen effectief en werkbaar beveiligen in organisaties is creëren. Voor passende beveiliging is het van groot belang dat bedrijven op de hoogte zijn wat hun huidige (on)veiligheid is en dat zij informatie en processen indelen naar beveiligingsniveaus. Een risicoanalyse op de organisatie en het implementeren van beveiligingsrichtlijnen vormen de basis hiervan. De beveiliging dient zich niet alleen te richten op de dreiging van buiten, maar ook op de risico’s van binnen de organisatie. Er zijn dus maatregelen nodig om flexibel, alert en krachtig te reageren op nieuwe ontwikkelingen en dreigingen. Kremer in ‘s-Heerenberg is hierin uw partner. Wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

ICT security regelen bij de specialist

ICT is een onmisbaar deel binnen uw bedrijf. Ons uitgangspunt is daarom uw organisatie en uw wensen. Wij streven dan ook een langdurige, succesvolle zakenrelatie na. Bij ons bent u verzekerd van een no-nonsense benadering, duidelijke afspraken, scherpe tarieven en goede ondersteunen.
Kremer security is uw partner als u uw bedrijfsgevoelige informatie wil beschermen. Neem voor meer informatie contact over.

Uw voordelen bij Kremer

Al ruim 50 jaar werkt Kremer met passie voor het vak, met passie voor techniek. Lees hier uw voordelen:
• Deskundig advies
• 24/7 service
• Korte lijnen
• Alle techniek onder één dak