Onderhoud
& Inspecties: storingen voorkomen in plaats van oplossen

Onderhoud zorgt ervoor dat storingen voorkomen worden in plaats dat deze opgelost moeten worden. Storingen zijn namelijk lastig en vervelend en komen altijd op het verkeerde moment. Wij verrichten kwalitatief en gepland onderhoud om de kans op storingen zo klein mogelijk te houden. Ook staat er een serviceteam ter beschikking om direct onderhoud uit te voeren in geval van nood.

Dankzij een onderhoudsovereenkomst bent u verzekerd van maximale beschikbaarheid en rendement van uw installaties. Deze overeenkomsten worden per klant op maat gemaakt: van eenvoudige periodieke inspecties tot volledig beheer en onderhoud.

Naast het reguliere onderhoudswerk, verrichten wij diverse technische controles en inspecties. Ook kunnen wij u ontzorgen in de aansturing van onderhoud aan airco, speedgate en andere toepassingen. Hiervoor beschikken wij over speciaal opgeleide medewerkers en kunnen we gebruik maken van specialistische apparatuur.

De onderhoudsmedewerkers van Kremer voeren de volgende controles en inspecties uit:

  • Inspectie NEN3140, controle gebouw gebonden installaties.
  • Preventief onderzoek naar hotspots om overbelasting en oververhitting te voorkomen.
  • Netanalyse worden uitgevoerd om inzicht te krijgen in de belasting van het net, verdelingen, vervuilingen en dergelijke.
  • Gereedschap keuringen NEN3140 voor arbeidsmiddelen, zoals verplicht gesteld volgens de Arbowet.
  • Onderhoud en inspecties van noodverlichting, vluchtwegindicaties en brandmeldinstallaties in verband met de gebruiksvergunning.

De onderhoudsgroep van Kremer kan ook worden ingezet bij grootschalig onderhoud, ombouw en aanpassingen of het verlenen van technische ondersteuning aan uw eigen technische dienst. Zo kunnen wij u van dienst zijn met ervaren monteurs die de extra werkdruk kunnen opvangen bij onderbezetting ten gevolge van ziektes of verlof.

 


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Onderhoud.