service

Service van Kremer
Snel en efficiënt een oplossing voor uw probleem

De serviceorganisatie van Kremer is opgebouwd uit een team van ervaren allround monteurs met veel kennis van diverse installaties en systemen. Dit zijn goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers die in staat zijn situaties goed te beoordelen, te analyseren én natuurlijk op te lossen zodat er zo snel en efficiënt mogelijk een oplossing is voor uw probleem.

Wij doen er alles aan om storingen of problemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Hierbij is het essentieel om genoeg kennis van de installaties te hebben en toegang te hebben tot de juiste materialen. Onze monteurs hebben continue de beschikking over een volledig geautomatiseerd informatiesysteem met toegang tot aanvullende informatie en documentatie. Het systeem wordt daarbij gebruikt voor planning, rapportages, een digitaal logboek en is een bonnensysteem voor uren- en materiaalverantwoording.

De serviceorganisatie beschikt over goed uitgeruste servicewagens; onze monteurs hebben dag en nacht toegang tot onze noodvoorraad van installatiedelen én materialen.


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Service.