Kremer telefonie

Software engineering

Software engineering is een deelgebied van de informatica dat zich bezighoudt met alle aspecten van het bouwen van complexe maar betrouwbare software tot informatiesystemen. Industriële automatiseringssystemen zijn namelijk niet langer machines die herhaaldelijk dezelfde beweging maken. Momenteel zit er meer complexiteit omheen: storingsanalyses, het inlezen van recepten. Hier vervaardigd Kremer de software voor, waar PLC’s een groot aandeel in hebben. Ook bij software engineering is veiligheid een speerpunt. Wij hebben veel ervaring in de farmaceutische industrie, waar veiligheid een nog grotere rol speelt. Dit is een specifieke markt waar Kremer veel kennis en ervaring in heeft. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor software engineering? Neem dan vrijblijvend contact op met Kremer.

Software engineering bij Kremer

Bij ons wordt de software voor elk project op maat gemaakt. De werkwijze van Kremer in ‘s-Heerenberg zorgt ervoor dat de software een vaste opzet heeft en eenvoudig leesbaar is. Op die manier verlagen we de foutkans bij het in gebruik nemen en het uitvoeren van eventuele wijzigingen. Daarbij geeft het ons de mogelijkheid om bij storingen snel te kunnen handelen. Kremer speelt voortdurend in op nieuwe projectaanpak-methodes, technologie en ontwikkelingen om zo steeds te kunnen inspelen op hoge eisen die de markt van ons vraagt. Kremer beschikt over een eigen opleiding, de “Kremer Training Academy”, waar onze technische medewerkers geschoold en bijgeschoold worden. Op deze manier weet u zeker dat de software bij onze specialisten in goede handen is.

Software engineering regelen bij de specialist

Heeft u dus een bedrijfsproces waarvoor u graag een programma zou willen hebben die dit (deels) voor u overneemt? Dan is Kremer uw partner. Wij kunnen een software applicatie voor u maken die voor u veel reken werk uit handen neemt. Wacht niet langer en neem direct contact met onze specialisten op voor meer informatie.

Uw voordelen bij Kremer

Al ruim 50 jaar werkt Kremer met passie voor het vak, met passie voor techniek. Lees hier uw voordelen:
• Deskundig advies
• 24/7 service
• Korte lijnen
• Alle techniek onder één dak