Kremer

Van stage naar werk

Jouw stage omzetten in een vaste baan? Het kan bij Kremer!

Stuur CV/motivatie
Bekijk hier de actie-voorwaarden

Een baangarantie na je stage!

Het opleiden van (toekomstige) medewerkers vinden wij erg belangrijk bij Kremer. Maar wij hebben ook plaats om het praktijkdeel van een beroepsopleiding bij ons te doorlopen. Doe jij een MBO-, BBL- of BOL, WO/HBO-opleiding in de technische sector? Dan ben jij misschien wel de stagiair(e) die wij zoeken. Naast een inspirerende leeromgeving, kunnen wij je ook een baangarantie geven!

Diverse opleidings-
trajecten en stages

Bij Kremer is er de mogelijkheid om een BBL-traject of een stage te lopen. Bij een BBL- opleiding ben je gedurende de gehele opleiding bij Kremer in dienst en ga je één dag in de week naar school. De overige vier dagen ben je aan het werk bij Kremer. Tijdens dit traject word je begeleid door de praktijkopleider, werkplekbegeleider en je afdelingsmanager.

Zij ondersteunen je met het maken van je Beroeps Praktijk Vorming map (BPV) en begeleiden je in het leslokaal bij praktijkopdrachten. Kremer biedt trajecten aan voor diverse technische opleidingen, zoals elektrotechniek, industriële automatisering en ICT & Telecom. Maar ook als je stage wilt lopen bij onze diverse kantoorbanen, ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan eens bij onze Kremer Academy.

Kom bij ons stage lopen!  Wij bieden jou een stageplek met baangarantie aan!

Neem contact met ons op

In samenwerking met Exit Reizen

Kremer