UITBREIDEN ELEKTRICITEITSVERMOGEN

Engineering, advies en realisatie van de infrastructuur

Heeft je bedrijf behoefte aan meer vermogen? Een betrouwbare infrastructuur is essentieel voor jouw bedrijfsvoering.  Kremer staat klaar om te ondersteunen bij het uitbreiden van het elektriciteitsvermogen. Of het nu gaat om het verzwaren of het vergroten van de capaciteit, het adviseren over samenwerking met nuts- en meetbedrijven of het leveren en plaatsen van hoofd- en onderverdeelkasten, bekabeling en verplaatsingen. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Stijgende elektriciteitsbehoefte

In een tijdperk waarin de druk van de klimaatcrisis toeneemt en de elektriciteitsbehoefte stijgt, staat jouw bedrijf voor een belangrijke uitdaging: hoe kan je zorgen voor een betrouwbare en toereikende elektriciteitsvoorziening? Een onstabiele of ontoereikende elektriciteitsvoorziening kan namelijk leiden tot operationele problemen en onnodige kosten. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, wij hebben de expertise en we zorgen ervoor dat jouw bedrijfsprocessen optimaal blijven functioneren.

Advies samenwerking nuts en meetbedrijven

Als je merkt dat je huidige elektriciteitsaansluiting niet langer voldoet aan de behoeften van jouw (groeiende) bedrijf, kunnen wij jou helpen met het verzwaren of vergroten van de capaciteit.  Dit is echter met het huidige overvolle stroomnet een grote uitdaging, waarbij een goede samenwerking met nuts- en meetbedrijven cruciaal is voor een soepele afhandeling. We begrijpen de complexe processen en regelgeving en kunnen jou helpen om de juiste beslissingen te nemen.

Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen de mogelijkheden te bespreken.  Neem contact met ons op.

Contact

Heeft u een vraag aan één van onze experts?

Vermogensuitbreiding

Van grote vermogens tot klein

Onze ervaren engineers, adviseurs en monteurs zorgen ervoor dat uw project vakkundig wordt uitgevoerd. Met onze grondige kennis van zaken en sterke focus op kwaliteit zijn we in staat om zelfs de meest complexe uitdagingen aan te pakken. Onze diensten omvatten:

  • Vermogensuitbreiding: Wij verzwaren bestaande aansluitingen en vergroten de capaciteit, zodat jouw bedrijfsprocessen ongestoord doorgaan.
  • Hoofd- en onderverdeelkasten: Wij zorgen voor de juiste keuze en installatie voor een stabiele elektrische infrastructuur.
  • Kwalitatieve bekabeling: Onze vakmensen leggen bekabelingssystemen aan die voldoen aan de hoogste normen.
  • Professionele verplaatsingen: Of het nu gaat om een verhuizing of herindeling, wij regelen alles van planning tot uitvoering.
  • Levering en plaatsing van transformatoren en inkoopstations: Wij verzorgen niet alleen de apparatuur, maar ook de coördinatie met de netbeheerder.
  • Leggen van 10Kv kabels: Inclusief alle bijbehorende graaf- en straatwerkzaamheden en gestuurde boringen.
Uitbreiden elektriciteitsvermogen

BENIEUWD NAAR AL ONZE DIVISIES & MOGELIJKHEDEN?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Dylan de Koning

Dylan de Koning
Accountmanager Elektrotechniek

Bekijk onze projecten