Heb jij passie voor techniek?

 

Vind jouw baan bij Kremer

 

We komen graag met jou in contact!

Werken bij kremer

Groei mee

Word jij de nieuwe collega van Jaimie?

Maak van jouw passie je werk bij Kremer! Bij Kremer werk je in een open, solide organisatie. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 50 jaar ervaring. Onze cultuur kenmerkt zich door persoonlijke, korte lijnen en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers zijn belangrijk voor ons, we delen onze passie. Daarom luisteren we altijd naar jouw wensen en zijn er veel mogelijkheden om jouw werk zo goed mogelijk in te richten.

KERNWAARDEN

Onze kernwaarden zijn te herleiden uit onze slogan: Passie voor techniek. Hierin is passie een belangrijk onderdeel in ons bedrijf. Onze medewerkers hebben passie voor het werk dat zij doen: de projecten waar ze mee bezig zijn, de klanten waar ze contact mee hebben en de collega’s waarmee ze samenwerken. Bij Kremer vind je je passie en krijg je de kans om hem te ontwikkelen!

Pro-Actief | Aandacht | Solide | Samen | Innovatief | Eerlijk

Alle vacatures

Wat is jouw passie?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct. Geen passende vacature? Stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op.

Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Wij hebben ook vacatures op het gebied van HR, communicatie, marketing en administratie. Eerst al je vragen stellen of een keer kijken de sfeer proeven bij Kremer? Neem contact op met Yvette Küper (Recruiter), 06-53698442.

Stuur een open sollicitatie

Training Academy voor medewerkers

De KTA is er ook voor medewerkers van Kremer. Aan de hand van ontwikkelgesprekken en ambities van medewerkers zijn er diverse opleidingstrajecten mogelijk. Deze kunnen intern worden aangeboden of in samenwerking met een extern opleidingsinstituut. We maken gebruik van een Online Learning Platform waar medewerkers kennissnacks, toolboxen en updates van cursussen en opleidingen kunnen volgen. Met dit platform kunnen wij onze medewerkers up to date houden van de laatste ontwikkelingen in o.a. de technische branche.

Duurzame inzetbaarheid binnen Kremer

Kremer is zich er van bewust dat haar medewerkers de belangrijkste factor zijn in haar organisatie. Vanuit directie, staf en HR vinden wij het belangrijk om te kijken hoe onze organisatie er over 5 à 10 jaar uitziet, welke banen en rollen er dan zijn en hoe die passen bij de huidige en toekomstige medewerkers.

In het kader hiervan focust de directie en HR zich continu op de ontwikkeling van haar medewerkers, mede omdat functies steeds sneller veranderen door sociaal economische en/of technologische ontwikkelingen. Wil je weten hoe Kremer de duurzame inzetbaarheid van al haar personeel faciliteert?

Lees meer over duurzame inzetbaarheid

Kremer