Heb jij passie voor techniek?

 

Vind jouw droombaan bij Kremer

 

We komen graag met jou in contact!

Werken bij kremer

Groei mee

Word jij de nieuwe collega van Jaimie?

Maak van jouw passie je werk bij Kremer! Bij Kremer werk je in een open, solide organisatie. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 50 jaar ervaring. Onze cultuur kenmerkt zich door persoonlijke, korte lijnen en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers zijn belangrijk voor ons, we delen onze passie. Daarom luisteren we altijd naar jouw wensen en zijn er veel mogelijkheden om jouw werk zo goed mogelijk in te richten.

KERNWAARDEN

Onze kernwaarden zijn te herleiden uit onze slogan: Passie voor techniek. Hierin is passie een belangrijk onderdeel in ons bedrijf. Onze medewerkers hebben passie voor het werk dat zij doen: de projecten waar ze mee bezig zijn, de klanten waar ze contact mee hebben en de collega’s waarmee ze samenwerken. Bij Kremer vind je je passie en krijg je de kans om hem te ontwikkelen!

Pro-Actief | Aandacht | Solide | Samen | Innovatief | Eerlijk

Alle vacatures

Wat is jouw passie?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct. Geen passende vacature? Stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op.

Werkplekken filter
Minimaal opleidingsniveau
Locatie
Type
Vakgebied

Senior Software Engineer

36-40 uur Lees meer

Software Engineer

Lees meer

Engineer/Calculator Elektrotechniek

Lees meer

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Lees meer

Projectleider Elektrotechniek

Lees meer

Elektromonteur

Lees meer

Leidinggevend elektromonteur

Lees meer

Tekenaar/Engineer Elektrotechniek

Lees meer

Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Wij hebben ook vacatures op het gebied van HR, communicatie, marketing en administratie.

Stuur een open sollicitatie

De kremer academy

Bij ons in de praktijk

Het (bij)scholen en opleiden van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk bij Kremer. Maar wij hebben ook plek om het praktijkdeel van een beroepsopleiding bij ons te doorlopen. Een belangrijk onderdeel van elke beroepsopleiding is de zogenaamde Beroeps Praktijk Vorming (BPV). Deze kan alléén gevolgd worden bij erkende leerbedrijven zoals Kremer.

Kremer