Afstudeeropdracht ICT – Communicatiesysteem

's-Heerenberg | Stage | HBO, MBO

Opleidingsniveau
HBO

Opleiding
HBO (richting ICT)

Stagevergoeding
Marktconform

Stageperiode
Feb 2021

Soort stage
Afstudeeropdracht

Wie zijn wij?
Kremer is een technische, innovatieve groep met alle disciplines in de Elektrotechniek, Industriële Automatisering en ICT onder één dak. Kremer is een vrij ‘platte’ organisatie met een informele bedrijfscultuur. Ieder jaar bieden wij verschillende afstudeerstages aan met begeleiding op MBO4, HBO en WO-niveau. Wij hebben medewerkers in dienst die goede begeleiding  bieden met het onderzoek, maar je ook uitstekend kunnen begeleiden in bijvoorbeeld het schrijven van je scriptie. Kremer Techniek telt momenteel 170 vaste medewerkers en is gevestigd aan de Ulenpasweg 2b te ’s-Heerenberg.

Afdeling
Kremer ICT

Aanleiding opdracht
Vervanging van bestaand communicatiesysteem binnen Kremer

Vraagstuk
Tijdens deze afstudeeropdracht ga je de wensen en vereisten aan (tele-) communicatie onderzoeken van de Kremer Techniek organisatie. Denk hierbij aan vereisten als integraties (API/TAPI) met CRM of andere bedrijfsapplicaties, Vast-Mobiel integratie voor binnen- en buitendienst etc. Ook maak je een vergelijking tussen een selectie van communicatie oplossingen. Het onderzoek zal uiteindelijk moeten leiden tot een PvE en functioneel ontwerp waarbij is gekeken naar het selectieve aantal systemen. Vervolgens presenteer je jouw advies, incl. PvE en FO aan een aantal technische collega’s en management van Kremer Techniek.

Overig
Er is mogelijkheid tot een baan na afronding van het afstudeeronderzoek.

Een vraag over deze vacature?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nienke Koning (HRD Adviseur) via 0314 662 445. Zij vertelt je graag meer en staat open voor al je vragen. Direct reageren op deze vacature? Mail dan je cv met motivatiebrief naar werken@kremer.nl, t.a.v. Nienke Koning (HRD Adviseur).

Nienke Koning

"Heb je een vraag over deze vacature?"

Neem dan contact op met

Nienke Koning

Neem contact op