Afstudeeropdracht ICT – Remote Monitoring and Management (RMM)

's-Heerenberg | Stage | MBO, HBO

Opleidingsniveau
HBO

Opleiding
HBO of MBO 4 (richting ICT)

Stagevergoeding
Marktconform

Stageperiode
Feb 2021

Soort stage
Afstudeeropdracht

Wie zijn wij?
Kremer is een technische, innovatieve groep met alle disciplines in de Elektrotechniek, Industriële Automatisering en ICT onder één dak. Kremer is een vrij ‘platte’ organisatie met een informele bedrijfscultuur. Ieder jaar bieden wij verschillende afstudeerstages aan met begeleiding op MBO4, HBO en WO-niveau. Wij hebben medewerkers in dienst die goede begeleiding  bieden met het onderzoek, maar je ook uitstekend kunnen begeleiden in bijvoorbeeld het schrijven van je scriptie. Kremer Techniek telt momenteel 170 vaste medewerkers en is gevestigd aan de Ulenpasweg 2b te ’s-Heerenberg.

Afdeling
Kremer ICT

Aanleiding opdracht
Onderzoek naar ‘Remote Monitoring and Management’ (RMM) software

Vraagstuk
Tijdens deze afstudeeropdracht ga je de wensen en vereisten aan RMM-software onderzoeken van de verschillende IT-medewerkers binnen Kremer ICT én een marktonderzoek doen naar verschillende RMM-oplossingen. Vervolgens maak je een implementatieplan om alle systemen te onboarden. Het onderzoek zal uiteindelijk minimaal moeten leiden tot een PvA, PvE, functioneel- en technisch ontwerp waarbij is gekeken naar een aantal systemen. Vervolgens presenteer je jouw volledige advies onderbouwd met PvA, PvE, FO en TO naar de technische IT-medewerkers.

Overig
Er is mogelijkheid tot een baan na afronding van het afstudeeronderzoek.

Een vraag over deze vacature?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nienke Koning (HRD Adviseur) via 0314 662 445. Zij vertelt je graag meer en staat open voor al je vragen. Direct reageren op deze vacature? Mail dan je cv met motivatiebrief naar werken@kremer.nl, t.a.v. Nienke Koning (HRD Adviseur).

Nienke Koning

"Heb je een vraag over deze vacature?"

Neem dan contact op met

Nienke Koning

Neem contact op