Communicatie Adviseur

24-32 uur | 's-Heerenberg | Vacature | MBO, HBO

Communicatie Adviseur (24-32 uur)

Al meer dan 55 jaar werkt Kremer met passie in het mooie vak dat techniek heet. Kremer heeft meerdere technische disciplines in huis: elektrotechniek, industriële automatisering, duurzame technieken, beveiliging, ICT en technisch beheer onder één dak. Dit doen wij met inmiddels 170 collega’s. Wij zijn trots op de wijze hoe wij naar de vitaliteit van ons personeel kijken. Hier hebben wij zelfs al awards voor gewonnen!

De realiteit van de functie:
Omdat de markt verandert, verandert Kremer mee. Dit gaat gepaard met transformatie en professionalisering. Het is dus essentieel dat het ‘ waarom’  van beslissingen op de best passende manier bij iedere medewerker op de juiste manier geïnterpreteerd wordt. De rol is voor iemand die van aanpakken houdt en een hoop nieuwsgierigheid bezit.

Welke eigenschappen zoeken wij:

  • Een organisatorische en objectieve houding hebben, aangevuld met journalistieke kwaliteiten
  • Comfortabel zijn in de omgang
  • Een visie hebben op employer branding
  • Enthousiasme en jezelf zijn!

Enkele voorbeelden van werkzaamheden

  • Het verbeteren van onze interne communicatie, bijvoorbeeld met nieuwsbrieven of de onboarding
  • Content maken voor onze sociale media
  • Ontwerpen van creatieve content en het werken met software zoals Photoshop en Indesign

Je werkt in een HR team. Wij verwachten minimaal een werk- en denkniveau op MBO+ of HBO en wij zijn kritisch op persoonlijke eigenschappen en -intenties van kandidaten.

Wij selecteren onze nieuwe collega o.b.v. `culture first`:
ALLE sollicitaties worden z.s.m. benaderd. Word je niet gemaild, maar gebeld, dan bespreek je direct procedure en hoe deze gaat lopen. Je plant dan tevens een 1e kennismaking in waarin wij jouw CV NIET tot in detail gaan doornemen. Het gesprek zal enkel over jou als persoon gaan. Bereid je dus vooral NIET voor op dit 1e gesprek. Tijdens het tweede gesprek zijn wij een klein beetje geïnteresseerd in jouw kennisniveau en vooral in jouw ontwikkelbaarheid.

Meer info? www.kremer.nl

Sollicitaties via y.kuper@kremer.nl. Wij kijken uit naar hoe jij ervoor kiest bij ons te solliciteren! Verras ons… dan verassen wij jou!

Een vraag over deze vacature?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Yvette Küper (Recruiter) via 0314 662 445. Zij vertelt je graag meer en staat open voor al je vragen.
Direct reageren op deze vacature? Mail dan je cv met motivatiebrief naar werken@kremer.nl, t.a.v. Yvette Küper (Recruiter).

Yvette Küper

"Kom jij ons team versterken?"

Neem dan contact op met

Yvette Küper

Solliciteer direct