Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen

Leer/werk | BOL, BBL

Bij Kremer bieden we het hele jaar door, voor alle opleidingen, zowel BOL stageplekken als BBL leer/werkplekken aan.
Ben jij een gedreven toekomstig eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen en op zoek naar een leuke stage? Kom werken/leren bij Kremer!

Wat is onze passie?
Kremer in ‘s-Heerenberg is een technisch, innovatief familiebedrijf met 170 vaste medewerkers in alle disciplines in de elektrotechniek, industriële automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Onze missie is om het werken en het leven makkelijker te maken door middel van onze technische oplossingen, al meer dan 50 jaar lang.

Werken bij Kremer betekent…
Bij Kremer werken betekent jou passie voor techniek delen met de familie. Kremer is een echt familiebedrijf en dit zie je altijd nog terug in de cultuur: korte lijntjes en een open sfeer. Kremer hecht veel waarde aan haar werknemers! Daarom zorgen wij voor optimale doorgroeimogelijkheden en faciliteiten om duurzaam inzetbaar te kunnen blijven. Zo zorgen we ervoor dat jij jouw passie kan blijven uitvoeren. Wij houden van gezelligheid en hebben dan ook regelmatig verschillende bedrijfsfeestjes. Daarnaast hebben we ook een personeelsvereniging die regelmatig verschillende uitjes organiseert.

Wat kan je verwachten van een eerste monteur?
De eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen monteert, repareert en renoveert aan elektrotechnische industriële installaties. Dit zijn installaties zoals: algemene besturings- en verdeelsystemen, licht- en krachtinstallaties, gebouwbeheerssystemen, data- en telecominstallaties en beveiligingsinstallaties. Hij werkt zelfstandig of samen met collega’s bij bedrijven op uiteenlopende locaties, bijvoorbeeld bij een fabriek,  een voetbalstadion, een clean lab of een zandwinning. Hierbij heeft hij de verantwoording over het gemaakte werk. Hij geeft beperkt leiding aan collega-monteurs en stagiairs.

Wat ga je doen?

Installeren van elektrotechnische installaties

  • Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
  • Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
  • Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
  • Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden

Begeleiden en uitvoeren van elektrotechnisch installatiewerk in de industrie

  • Samenstellen, controleren en testen (complexe) (deel)producten voor industriële systemen
  • Bepalen positie en route componenten en bekabeling voor elektrotechnische industriële systemen
  • Inschakelen en testen van elektrotechnische industriële systemen
  • Begeleiden en coachen van monteur(s) en bewaken van de planning

Interesse, en nu?
Wil jij direct reageren op deze leer/werk plek? Mail dan vandaag nog je CV en motivatie naar n.frijstein@kremer.nl! Voor meer informatie kun je ook contact opnemen via 0314-662445

Een vraag over deze vacature?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Niek Frijstein (Opleidingscoördinator) via 0314 662 445. Hij vertelt je graag meer en staat open voor al je vragen. Direct reageren op deze vacature? Mail dan je cv met motivatiebrief naar werken@kremer.nl, t.a.v. Niek Frijstein (Opleidingscoördinator).

Niek Frijstein

"Heb je een vraag over deze vacature?"

Neem dan contact op met

Niek Frijstein

Neem contact op