HR of Opleidingskunde – Behoefteonderzoek

's-Heerenberg | Stage | HBO

Opleiding
Opleidingskunde of HR

Stagevergoeding
€ 300,- bruto per maand + reiskostenvergoeding

Stageperiode
September – februari

Soort stage
Afstuderen of meewerkstage

Wie zijn wij?

Kremer is een technische, innovatieve groep met alle disciplines in de Elektrotechniek, Industriële Automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Kremer is een vrij ‘platte’ organisatie met een informele bedrijfscultuur. Ieder jaar bieden wij verschillende afstudeerstages aan met begeleiding op HBO en WO-niveau. Wij hebben medewerkers in dienst die goede begeleiding kunnen bieden met het onderzoek, maar je ook uitstekend kunnen begeleiden in bijvoorbeeld het schrijven van je scriptie. De Kremer groep telt momenteel 170 vaste medewerkers en is gevestigd aan de Ulenpasweg 2b te ’s-Heerenberg.

Afdeling
Je gaat aan de slag op de afdeling HR.

Aanleiding opdracht
Wij hebben onlangs de SLIM subsidie aangevraagd. Hiermee krijgen we de mogelijkheid om de ontwikkeling van medewerkers verder te stimuleren. In verband met de coronasituatie, maar ook met behulp van ons duurzame inzetbaarheidsbeleid zijn we hier steeds intensiever mee bezig. Door middel van een nulmeting willen we inzichtelijk krijgen waar de behoefte van onze medewerkers ligt. Dit is de nulmeting die voor de afstudeeropdracht al klaar ligt. De nulmeting zal de aanleiding voor het afstudeervraagstuk zijn.

Vraagstuk
Wat we hierop volgend willen is een behoefteonderzoek op het gebied van middelen en interventies die de behoefte van onze medewerkers moeten helpen. Het doel is dat medewerkers meer inzicht krijgen in zichzelf (functie, bewustwording, ontwikkeling en evaluatie) en dat er interventies (bijv. trainingen) worden geschreven die hierop aansluiten.

Je zal dus een klein onderzoek doen. Het resultaat zullen interventies zijn die aansluiten bij de doelgroep. Niet alleen het advies, maar ook de vormgeving van de interventies.

Een vraag over deze vacature?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nienke Koning (HRD Adviseur) via 0314 662 445. Zij vertelt je graag meer en staat open voor al je vragen. Direct reageren op deze vacature? Mail dan je cv met motivatiebrief naar werken@kremer.nl, t.a.v. Nienke Koning (HRD Adviseur).

Nienke Koning

"Heb je een vraag over deze vacature?"

Neem dan contact op met

Nienke Koning

Neem contact op