Software development: Low Code Platform

's-Heerenberg | Stage | HBO

Wie zoeken wij?

Vind jij het leuk applicaties te bouwen, maar gebruik je daarbij het liefst zo weinig mogelijk code? Met alle mogelijkheden van tegenwoordig is uitgebreide programmeringskennis niet meer nodig om prachtige dingen te maken, ook binnen industriële automatisering.

Wij zijn op zoek naar iemand die onderzoek doet naar bijvoorbeeld een low code platform zoals:

  • Scratch
  • Blockly
  • Betty Blocks
  • Of misschien weet jij wel een veel beter platform!

Met behulp van zo’n soort platform willen we graag PLC code generen voor een Beckhoff en Siemens PLC. Maak als proof of concept een PLC programma van een transportband d.m.v. Het low code platform.

Wie zijn wij?

Kremer is een technische, innovatieve groep met alle disciplines in de Elektrotechniek, Industriële Automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Kremer is een vrij ‘platte’ organisatie met een informele bedrijfscultuur. Ieder jaar bieden wij verschillende afstudeerstages aan met begeleiding op HBO en WO-niveau. Wij hebben medewerkers in dienst die je veel praktische begeleiding kunnen bieden met de technische kant van het onderzoek, maar ook stagebegeleiders die je kunnen helpen met het schrijven van een scriptie. De Kremer groep telt momenteel 170 vaste medewerkers en is gevestigd aan de Ulenpasweg 2b te ’s-Heerenberg.

Opleiding:

Software Development / ICT

HBO

Afdeling:

Industriële Automatisering (Engineering)

Stageperiode:

±20 weken

Stagevergoeding:

€ 300,- bruto per maand + reiskostenvergoeding


Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om, conform de AVG. Je gegevens worden bewaard tot uiterlijk 4 weken na het sluiten van de procedure en worden daarna veilig vernietigd. Wij zullen op dit moment geen gehoor geven aan acquisitieverzoeken. 

Een vraag over deze vacature?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Niek Frijstein (Opleidingscoördinator) via 0314 662 445. Hij vertelt je graag meer en staat open voor al je vragen. Direct reageren op deze vacature? Mail dan je cv met motivatiebrief naar werken@kremer.nl, t.a.v. Niek Frijstein.

Niek Frijstein

"Heb je een vraag over deze vacature?"

Neem dan contact op met

Niek Frijstein

Neem contact op