Software Engineer

's-Heerenberg | Vacature | HBO

Wie zijn wij?

Kremer is een technische, innovatieve groep met alle disciplines in de Elektrotechniek, Industriële Automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Als u een betrouwbare en kostenefficiënte partner zoekt, die met Passie voor Techniek ontwerpt, realiseert en beheert, bent u bij Kremer aan het juiste adres. Wij investeren maximaal in nieuwe, Duurzame Technieken en zorgen middels Technisch Beheer en Onderhoud dat de door ons geplaatste oplossingen de grootst mogelijke bedrijfszekerheid genieten. De business Unit Industriële Automatisering omvat een breed vakgebied waarin elektrotechniek, bouwkunde, werktuigbouwkunde, procestechniek en ICT bij elkaar samen komen. Kremer neemt in dit vakgebied de rol op zich als specialist in de elektrotechniek, besturingstechniek en ICT en zorgt door z’n brede en jarenlange ervaring, voor toegevoegde waarde voor opdrachtgevers en partners. De diensten die IA aanbiedt bestaan uit: Paneelbouw, Veldmontage, Engineering (Hardware en Software) en Projectmanagement. Kijk voor meer informatie: www.kremer.nl.

Wat zoeken wij?

Als software engineer bij Kremer Industriële Automatisering definieer en ontwikkel je zelfstandig of in teamverband PLC besturingen en/of SCADA/HMI applicaties of overige softwarematige vraagstukken in zowel procesinstallaties als machinebouw. Je bent innovatief en je denkt actief mee in de nieuwe ontwikkelingen. Ook heb je de kernwaarden van Kremer (PASSIE: Proactief, Aandacht, Samen, Solide, Innovatief en Eerlijk) hoog in het vaandel staan. Je bewaakt de voortgang van je werkzaamheden, signaleert meer- en minderwerk en rapporteert dit aan je leidinggevende.

Werkzaamheden vinden zowel intern op kantoor plaats als op locatie bij klanten tijdens in bedrijf name.

Wat breng je mee?

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding richting industriële automatisering of elektro-/ besturingstechniek
  • Minimaal 3 jaar ervaring als software engineer in de industriële automatisering
  • Kennis en ervaring van het programmeren van PLC systemen zoals Siemens S7, Rockwell en/of Beckhoff
  • Kennis en ervaring van het programmeren van SCADA/HMI systemen zoals WinCC, Genesis en/of WinCC Flexible
  • Kennis en ervaring met industriële netwerken zoals Profibus, Profinet, ASi, Modbus en/of Ethercat
  • Kennis en ervaring met hogere programmeertalen zoals Visual Studio.NET (VB of C#), C++ en/of Delphi
  • Ervaring met het schrijven van functionele -en ontwerpspecificaties
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • Bereidheid tot werken in het buitenland
  • In het bezit van Rijbewijs-B

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een team met enthousiaste collega’s. Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Doordat kennis belangrijk is in ons vakgebied bieden we volop mogelijkheden voor het volgen van cursussen en opleidingen.

Reageren?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar Ruben Zieverink (werken@kremer.nl / 06-12677458). We zien je reactie met belangstelling tegemoet.

"Kom jij ons team versterken?"

Jouw contactpersoon

Ruben Zieverink

Solliciteer direct
Ruben Zieverink

"Heb je een vraag over deze vacature?"

Neem dan contact op met

Ruben Zieverink

Neem contact op
Kremer