Stage Systeembeheer

Leer/werk | MBO

Bij Kremer bieden we het hele jaar door, voor alle opleidingen, zowel BOL stageplekken als BBL leer/werkplekken aan.

Ben jij een gedreven administratie collega en op zoek naar een leuk stage? Kom werken bij Kremer!

Wat is onze passie?

Kremer in ‘s-Heerenberg is een technisch, innovatief familiebedrijf met 170 vaste medewerkers in alle disciplines in de elektrotechniek, industriële automatisering en en ICT & Telecom onder één dak. Onze missie is het om het leven en werken makkelijker te maken door middel van onze technische oplossingen, al meer dan 50 jaar lang.

Werken bij Kremer betekent… 

Kremer is een vrij ‘platte’ organisatie met een informele bedrijfscultuur. Ieder jaar bieden wij verschillende afstudeerstages aan met begeleiding op HBO-niveau. Wij hebben medewerkers in dienst die goede begeleiding kunnen bieden met het onderzoek, maar je ook uitstekend kunnen begeleiden in bijvoorbeeld het schrijven van je scriptie.

Wat ga je doen?

Voor deze meewerkstage ben je ondersteunend aan onze medewerkers op de ICT afdeling. Een aantal opdrachten staan al wel voor je klaar. Wij willen bijvoorbeeld een eenvoudiger systeem voor het in- en uitlenen van ICT producten, zoals laptops en telefoons. Nu moeten er veel handelingen plaatsvinden en wij denken dat dit eenvoudiger kan. Aan jou de taak om dit uit te zoeken en te zorgen dat dit binnen ons ICT systeem toepasbaar is.

Daarnaast hebben wij een leslokaal waar de ICT infrastructuur opnieuw moet worden bekeken. Een aantal computers moet vervangen worden of moeten een update krijgen.

Verder zijn er gedurende de stage nog een aantal ondersteunende taken die je uit kan voeren. In het kennismakingsgesprek en gedurende je stage kijken we waar je interesses liggen en dan matchen we daar passende werkzaamheden bij.

Interesse, en nu?

Wil jij direct reageren op deze stagevacature? Mail dan vandaag nog je CV en motivatie naar n.koning@kremer.nl! Voor meer informatie kun je ook contact opnemen via 0314-662445.

"Kom jij ons team versterken?"

Jouw contactpersoon

Nienke Koning

Solliciteer direct
Nienke Koning

"Heb je een vraag over deze vacature?"

Neem dan contact op met

Nienke Koning

Neem contact op
Kremer