Afstudeerstage Technische bedrijfskunde: Blauwdruk Projectmanagement

's-Heerenberg | Stage | HBO

Aanleiding van deze opdracht:
Kremer is een groeiende organisatie en van een regionaal sterke speler vormt zij zich langzaam tot een (inter-) nationale speler. Steeds vaker worden wij betrokken bij projecten waarbij de techniek niet complexer is als voorheen, maar waar er meer van onze administratieve organisatie (AO) gevraagd wordt.

Wat ga je doen?
Onze (technische-) processen lopen goed en alle milestones van een projectmanagement zijn grotendeels aanwezig binnen de organisatie. Echter is de inzet hiervan divers en versnipperd binnen de project teams. Jij maakt samen met ons inzichtelijk voor welke processtappen onderbouwing benodigd is en welke wij al binnen onze organisatie ontwikkeld hebben. Vervolgens stel je een “Blauwdruk” op.

Wat wordt jouw opdracht?
Jij gaat voor ons een blauwdruk maken voor de inrichting van het projectmanagement proces. Hier nemen we een groot Solar project als voorbeeld. Als de blauwdruk is opgesteld en afgestemd wordt deze ingevuld met standaard documenten die de projectleiding kan inzetten bij de uitvoering van haar projecten. Dit kan bijvoorbeeld de bouw van een Solarveld met 6.000 panelen zijn of de renovatie van verlichting in een koekjes fabriek. Elk project kent zijn eigen uitdagingen en risico’s. Deze en andere zaken moeten worden onderkend met inzet van de door jou ontwikkelde blauwdruk.

 Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een HBO opleiding bedrijfskunde
  • Je stageperiode duurt 6 maanden en start in september
  • Je bent pro- actief, leergierig, initiatiefrijk, en meedenkend
  • Je bent analytisch ingesteld
  • Je hebt affiniteit met techniek

Daarnaast kun je je vinden in onze kernwaarden rondom passie voor techniek: Proactief, Aandacht, Samen, Solide, Innovatief & Eerlijk.

Wie zijn wij?
Kremer BV is een inventief familiebedrijf binnen de techniekbranche met 4 verschillende divisies: Installatietechniek, Industriële automatisering (IA), Duurzame technieken en ICT. Het bedrijf is gevestigd in ’s-Heerenberg en heeft op dit moment 180 vaste medewerkers in vele verschillende functies/disciplines. De missie van Kremer is om het leven en werken aangenamer te maken door middel van hun technische oplossingen en door te werken met passie (voor techniek), al meer dan 50 jaar.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische en uitdagende afstudeerstage
  • Goede scriptiebegeleiding
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een leuk en dynamisch bedrijf met een informele sfeer
  • Een goede stagevergoeding van €300,- bruto per maand.

Daarnaast heeft Kremer een opleidingscoördinator in dienst. Een van de taken deze begeleider is om studenten te ondersteunen met hun leerproces.

Reageren?
Heb jij interesse in deze afstudeerplek? Reageer dan direct en mail je CV en motivatie naar n.frijstein@kremer.nl ! Voor meer info kun je ook contact opnemen via 0314-662445.

Een vraag over deze vacature?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Niek Frijstein (Opleidingscoördinator) via 0314 662 445. Hij vertelt je graag meer en staat open voor al je vragen. Direct reageren op deze vacature? Mail dan je cv met motivatiebrief naar werken@kremer.nl, t.a.v. Niek Frijstein.

Niek Frijstein

"Heb je een vraag over deze vacature?"

Neem dan contact op met

Niek Frijstein

Neem contact op