Kremer

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Maak gebruik van de overstapservice en ontvang een citytrip!

Stuur je cv en motivatie op
Bekijk hier de actie-voorwaarden

Mis deze overstap in jouw carrière niet

Ben jij al enige tijd werkzaam in de elektrotechniek en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in jouw werkcarrière? Stap dan over naar Kremer! Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige baan als elektromonteur met goede toekomstperspectieven in een dynamische werkomgeving. Informeer vrijblijvend naar jouw favoriete baan bij Kremer en maak kans op een citytrip voor twee personen!

Bekijk de mogelijke reisbestemmingen binnen Kremer

Altijd al willen werken als elektromonteur in de installatietechniek, maar toch onderdeel uit willen maken van een echt familiebedrijf? Dan ben je bij Kremer aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 50 jaar ervaring. Onze cultuur kenmerkt zich door persoonlijke, korte lijnen en een no-nonsense cultuur.

Als elektromonteur is geen dag hetzelfde en je komt overal. Samen met een team van enthousiaste collega’s ben je verantwoordelijk voor de elektrische installaties van woningen en gebouwen. Het is een zeer veelzijdige functie, aangezien je kennis hebt over elektra in de breedste zin van het woord. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk hier een gedeelte van onze opgeleverde werken.

Ga je met ons mee op reis? Ontdek al het moois dat Kremer jou te bieden heeft.

Plan een vrijblijvend gesprek in

In samenwerking met Exit Reizen

Kremer