ict

Kremer ICT
Advies en systeembeheer

ICT is een onmisbaar deel binnen uw organisatie. Het is de schakel die ervoor zorgt dat de rest zonder problemen door blijft lopen. Onze uitgangspunten zijn daarom uw wensen! Kremer streeft een langdurige, succesvolle zakenrelatie na. Daarom kunt u van ons een no-nonsense benadering, duidelijke afspraken, de beste kwaliteit en een goede ondersteuning verwachten.

Eén aanspreekpunt op het gebied van ICT is een van de vele voordelen die Kremer u kan bieden. Hierdoor is snel schakelen en complete ontzorging mogelijk. Kremer kan u op alle vlakken bijstaan, van netwerkbekabeling tot het inrichten van uw ICT omgeving. Onze adviseurs beschikken over actuele kennis en vele jaren ervaring in het bieden van oplossingen binnen het MKB. Van eenmanszaak tot organisaties met honderden werkplekken: Kremer geeft u de ondersteuning die u zoekt!

Consultancy
U heeft een vraagstuk met betrekking tot aanschaf van nieuwe hard- of software? Uw netwerk heeft niet (meer) de performance die u wenst? Of u wilt andere locaties aan uw netwerk koppelen? De adviseurs van Kremer ondersteunen u met al deze vraagstukken. Wij houden rekening met uw toekomstverwachtingen en werken oplossingsgericht.

Preventief onderhoud ICT
Down time verminderen en storingen voorkomen.
Meer uptime klinkt natuurlijk heel mooi! Maar hoe is dat te realiseren? Kremer ICT heeft hiervoor een speciale dienst voor hun relaties: preventief systeembeheer. Dankzij preventief systeembeheer kunnen onze ICT-specialisten uw ICT omgeving in optimale conditie houden.

Door het controleren van essentiële onderdelen kunnen een flink aantal potentiële problemen voorkomen worden. Zo geven harde schijven al meldingen bij beginnende storingen waardoor ze op tijd vervangen kunnen worden in plaats van een crash waardoor uw organisatie voor een gedeelte stil komt te liggen.

Altijd toegang tot uw bedrijf

Overal toegang tot uw gegevens en data! Onderweg, op vakantie, thuis of in een zakenbespreking. Via uw laptop of mobiel, Kremer heeft altijd de juiste oplossing!


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van ICT.