Over ons

Kremer is een technisch, inventief familiebedrijf met meer dan 180 vaste medewerkers waar alle disciplines in Elektrotechniek, Industriële Automatisering, ICT, Beveiliging, Duurzame Energie en Technisch Beheer onder één dak te vinden zijn. Van advies en ontwerp tot installatie, onderhoud en beheer: onze experts staan voor je klaar!

Technische projecten en vraagstukken pakken wij professioneel en proactief op, zo komen we tot een integrale en toekomstbestendige oplossing. Wij vervullen een verbindende rol. Door inventief, duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sámen met onze business partners. Onze zakelijke opdrachtgevers ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten, processen of producten. Dit doen we door de technische oplossingen te bieden die ze verdienen!

Wij zorgen voor een optimaal werkklimaat en werkbeleving, waarin onze medewerkers centraal staan. Onze voorsprong zit in onze betrokken en bevlogen medewerkers. Zij zetten mét passie hun kennis in en hebben de drive om zichzelf, en daarmee de organisatie, te blijven ontwikkelen.

Onze missie is het leven en werken aangenamer maken door onze technische oplossingen.

Wij verbinden techniek, mét passie!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat ook bij ons hoog op de agenda. Kremer maakt al een aantal jaar serieus werk van MVO en dragen we verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. Wij zijn maatschappelijke betrokken, dit doen wij door het ondersteunen van diverse lokale en regionale maatschappelijke initiatieven. Zoals het sponseren van goede doelen, deelnemen aan events en bijdrages leveren aan diverse sportverenigingen.

Bij Kremer maken we doordachte keuzes op het gebied van People, Profit en Planet. Wij zorgen goed voor onze medewerkers, hebben aandacht voor het milieu en spannen ons in om onze opdrachtgevers hoogwaardige, duurzame en verantwoorde oplossingen te bieden.

Duurzaamheid in de praktijk

Met de bouw van ons kantoor en bedrijfspand van 9.500 vierkante meter zijn destijds belangrijke stappen gezet. Het gebouw voldoet in alle opzichten aan de normen van duurzaamheid en heeft daarvoor van Senter Novem het predicaat “Zeer duurzaam bedrijfspand” ontvangen.

In de bedrijfsvoering wordt op diverse punten ingespeeld op het milieu en de circulaire economie. Zo worden afvalstromen gescheiden en bewaakt. De interne energiehuishouding is geoptimaliseerd door gebruik te maken van warmtepompen voor zowel verwarming als koeling. Er is daglichtregeling en aanwezigheidsindicaties. Wij rijden elektrisch waar al mogelijk en zijn er laadpalen beschikbaar voor onze medewerkers en bezoekers.

Kortom onze eigen expertise passen wij toe in ons dagelijks gebruik!

Kremer in de markt

Kremer is al jarenlang een betrouwbare partner voor bedrijven uit diverse sectoren. Onze klanten waarderen ons om onze deskundigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid en daar zijn wij trots op!

De wereld staat nooit stil, wij staan nooit stil.

Energietransitie, Machine Learning, ICT, CyberSecurity, verregaande digitalisering in de woon- en werkomgeving. Wij zetten ons dagelijks in voor een duurzame, leefbaardere en toekomstbestendige wereld! Diverse projecten op dit gebied zijn inmiddels uitgevoerd. Iedere dag blijven wij ontdekken en leren én dragen wij bij aan de oplossing! Wij pakken de verbindende rol en staan voor onze partnerships. Wij denken mee en bieden inventieve maatwerkoplossingen, die onze klanten laten excelleren.

De mens staat bij ons centraal

Bij ons staat de mens centraal. Onze voorsprong zit in onze betrokken en bevlogen medewerkers. Zij zetten mét passie hun kennis in en hebben de drive om zichzelf, en daarmee de organisatie, te blijven ontwikkelen.

Jezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien vinden bij belangrijk. Daarom hebben wij de Kremer Training Academy. Er wordt nauw samengewerkt met regionale en landelijke opleidingsinstituten. Onze opleidingscoördinator en ervaren en enthousiaste studiebegeleiders zorgen voor de doorontwikkeling van onze medewerkers en het opleiden van bbl- en bol-studenten. Ook mbo -, hbo- en wo-studenten zijn van harte welkom om de start van hun carrière bij ons te boosten!

Kremer monteurs

KremerFIT

Bij Kremer vinden we het belangrijk dat iedereen gezond, energiek en met plezier kan werken. Daarom is er KremerFIT, een vitaliteitsprogramma voor alle collega’s.

KremerFIT zorgt voor vitaliteit op de werkvloer, waar die werkvloer ook is. Zo zorgen we ervoor dat we ons allemaal zo fit en vitaal mogelijk voelen. Want wat is er belangrijker dan lekker in je vel zitten?

De hoogtepunten van de afgelopen jaren kun je terugvinden in het KremerFIT magazine.

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement is een essentieel deel van de bedrijfsvoering en levert een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van onze onderneming. Om de kwaliteitsaspecten te waarborgen is een kwaliteitssysteem beschikbaar dat voortdurend wordt getoetst en waar nodig bijgesteld.

Dankzij onze efficiënte werkprocessen – die we continu monitoren en blijven verbeteren – leveren we hoge kwaliteit. Leveringsbetrouwbaarheid en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers de zekerheid bieden betreffende kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en diensten. Kwaliteitszorg is een continu proces, waaraan elke medewerker van Kremer zijn bijdrage levert. Maar kwaliteit is meer, afspraken nakomen en streven naar een optimale klanttevredenheid zijn diepgewortelde waarden binnen de Kremer organisatie.

Klik hier voor een overzicht van de leveringsvoorwaarden welke wij hanteren.

Het kwaliteitssysteem draagt bij tot:

  • Realisatie van visie, strategie en plannen
  • Optimale inzet van producten en diensten

  • Verbeteringen en kostenbesparing

  • Klanttevredenheid

  • Prettige en veilige werkomgeving

BENIEUWD NAAR AL ONZE DIVISIES & MOGELIJKHEDEN?
Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten