security

Kremer Security
Bescherm uw bedrijfsgevoelige informatie

In de huidige maatschappij zijn steeds meer mensen aan het werk met mobiele apparatuur. Denk hierbij aan smartphones, tablets en laptops. Hiermee worden risico’s voor de beveiliging van uw infrastructuur groter. Beveiliging is dus van groot belang om uw organisatie, bedrijfsdata en/of (bedrijfs)eigendommen te beschermen.

Om uw ICT infrastructuur zo goed mogelijk te beveiligen tegen virussen of Malware als Petya of WannyCry, zijn er security oplossingen als next-generation firewall (NGFW), antivirus software, anti-malware software en nog vele andere mogelijkheden. Er wordt samen met u gekeken naar de beste (en meest veilige!) oplossing.

Ook kan Kremer u helpen uw eigendommen te beschermen door middel van slimme IP camera systems. Met camera’s geleverd door Kremer ICT & Telecom heeft u altijd real-time zicht op uw eigendommen en kijkt u gemakkelijk beelden terug op uw smartphone of tablet. Met deze slimme IP camera’s zijn mogelijkheden als bewegings-, richting- en warmtedetectie met melding op uw mobiele apparaat een standaard. Door middel van camera beveiliging verlaagt u het risico op ongewenste situaties.

Doordat IP camera’s functioneren op het Internet Protocol (IP) is uw camera systeem bijzonder schaalbaar en bent u niet gehecht aan apparatuur met een maximum aantal kanalen. Tevens is uw computer, televisie en/of mobiele apparaat uitgerust met IP en is uw camera dus (vanaf afstand) toegankelijk voor deze apparatuur!

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met uw contactpersoon rechts op de pagina. Kremer kijkt samen met u naar welke security oplossing het beste bij uw organisatie past.


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Security.

Er zijn geen projecten gevonden..