Inrichting hybride werkplekken
Wonion Ulft

v.l.n.r: Sebastiaan Holleman, Martijn Bosman, Marcel Jonkers
  • 50+ Mobiele toestellen

  • Flexibele oplossing

  • Eenvoudig thuiswerken

  • Cloud omgeving

Kremer ICT heeft voor woningcorporatie Wonion in Ulft, hybride werken mogelijk gemaakt

Inrichting hybride werken  

Opdrachtgever: Wonion Ulft 

ICT Oplossing:

  • Mobiele integratie
  • Hybride werkplekken
  • 50+ Mobiele toestellen

Van apparatuur op locatie, naar hybride omgeving en vervolgens volledige cloudomgeving!

De woningcoöperatie Wonion uit Ulft, de verhuurder van sociale woningen in de gemeente Oude Ijsselstreek, heeft al deze ontwikkelingsfasen doorlopen. Bij de nieuwbouw is destijds gekozen voor een hybride telecommunicatieplatform, bestaande uit vaste en draadloze telefoontoestellen waarop medewerkers zich konden aan- of afmelden. Om de bereikbaarheid voor de klanten van Wonion zo optimaal mogelijk te garanderen, maakte men gebruik van een managementinformatiesysteem.

Na enkele jaren ontstond de wens voor een centraal telecommunicatiesysteem dat eenvoudig en flexibel in een cloudomgeving op- en af te schalen is. Wonion stelde zichzelf bovendien ten doel dat bij elke inkomende oproep binnen drie keer overgaan een klant een medewerker aan de lijn zou krijgen. Kremer ICT zorgde daarom voor een geïntegreerde en toekomstbestendige oplossing voor hybride werken, telefonie en internet.

Alle vaste en draadloze telefoontoestellen zijn inmiddels vervangen door mobiele toestellen, waarbij medewerkers zich nog steeds kunnen aan- of afmelden, ongeacht hun locatie. Ze maken nu gebruik van diverse callcenters, waarbij werknemers met mobiele toestellen eenvoudig kunnen inloggen. Deze mobiele integratie biedt flexibiliteit en vergemakkelijkt het thuiswerken.

ICT Partner

Door de jaren heen is er een sterke relatie en samenwerking opgebouwd tussen Wonion en Kremer. Naast de genoemde oplossing heeft Kremer ook de elektrotechnische voorzieningen, netwerkbekabeling en beveiliging verzorgd.

Interesse in hybride werken?  Neem dan contact met ons op.