Inrichting Telefonie en Internet
Geldersch Landschap & Kasteelen

v.l.n.r: Sebastiaan Holleman, Martijn Bosman, Marcel Jonkers
  • Geïntegreerde en toekomstbestendige oplossing

  • Volledige dekking

  • Inzicht in beschikbaarheid & bereikbaarheid

Kremer ICT heeft voor Geldersch Landschap & Kasteelen gezorgd voor geïntegreerde en toekomstbestendige telefonie en internet in monumentale gebouwen en buitengebieden. 

Inrichting Telefonie & Internet

Opdrachtgever: Geldersch Landschap & Kasteelen Arnhem

ICT oplossing:

  • Volledige internetdekking
  • Inzicht in beschikbaarheid & bereikbaarheid

Medewerkers van het Geldersch Landschap & Kasteelen werken in monumentale panden en in afgelegen natuurgebieden. Een goede verbinding in een monumentaal pand is vaak een uitdaging. Bekabeling is niet altijd vanzelfsprekend, daarnaast moet er rekening gehouden worden met historisch ingerichte vertrekken. Ook in de afgelegen bosrijke omgeving moet je eenvoudig en snel je werkzaamheden uit kunnen voeren, waarbij een dekkende en betrouwbare verbinding voorop staat.

KPN EEN dé oplossing

Kremer ICT heeft gezorgd voor een geïntegreerde en toekomstbestendige oplossing voor telefonie en internet.  KPN EEN is hierin de oplossing, want het geeft als meest betrouwbare provider volledige dekking. Iedere medewerker heeft nu een goede internetverbinding waar ze ook zijn. Met de Vast-Mobiel module hebben alle medewerkers van Geldersch Landschap & Kasteelen met een smartphone de volledige controle over hun beschikbaarheid. Het secretariaat heeft nu ook in één oogopslag inzichtelijk welke collega’s er beschikbaar en bereikbaar zijn.

Zó zorgen wij voor geïntegreerde en toekomstbestendige telefonie en internet in monumentale gebouwen en buitengebieden.
Ook met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.