Verbetering serverinfrastructuur
De Isolatieshop Zevenaar

v.l.n.r: Sebastiaan Holleman, Martijn Bosman, Marcel Jonkers
  • Realisatie glasvezelverbinding

  • Samenbrengen van de juiste partijen

  • Koppeling regionaal datacenter

“Kremer ICT regelde het bijeenbrengen van alle partijen en dat de serverinfrastructuur vernieuwd en geoptimaliseerd werd.”

Verbetering serverinfrastructuur

Opdrachtgever: De Isolatieshop Zevenaar

ICT Oplossing:

  • Vernieuwen en verbeteren serverinfrastructuur
  • Optimalisatie verbinding datacenter
  • Aanleg dedicated glasvezelverbinding

Onze samenwerking begon toen De Isolatieshop nog slechts enkele werkplekken had, maar inmiddels is het bedrijf aanzienlijk gegroeid naar meer dan 100 werkplekken. Vanwege deze snelle groei en de internationale groeiambities, heeft Kremer ICT meegedacht over hoe het netwerk klaargestoomd kon worden voor de toekomst. De Isolatieshop kan nu niet alleen vertrouwen op een solide basis voor de komende vijf jaar, maar zelfs voor de komende tien tot twintig jaar.

Optimale verbinding met het datacenter

Voordat je begint aan zo’n verbeteringsproces is het cruciaal om stil te staan bij het fundament waarop al deze veranderingen plaatsvinden: de infrastructuur. Het bedrijf heeft een nieuwe vestiging in België en daarom is gekozen voor een datacenter om te zorgen voor de juiste continuïteit en veiligheid.  Om een datacenter succesvol te gebruiken is een optimale verbinding nodig, dit kan alleen door een de dedicated glasvezelverbinding. Bij een dedicated verbinding wordt de verbinding exclusief gebruikt door het bedrijf en niet gedeeld met andere bedrijven.

Dedicated Glasvezel

Bij Kremer ICT begrijpen we namelijk als geen ander hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is voor het succes van De Isolatieshop. Dat is de reden dat we TReNT ingeschakeld hebben om deze snelle dedicated glasvezelverbinding te realiseren. Met deze aansluiting is De Isolatieshop verzekerd van een extreem snelle en betrouwbare verbinding, zonder vertraging en uitval.  Bovendien kunnen extra locaties en thuiswerkers eenvoudig gekoppeld worden, zonder dat dit invloed heeft op de snelheid en veiligheid van de verbinding.

Of het nu gaat om het meedenken over het vernieuwen van de serverinfrastructuur, het optimaliseren van de verbinding met het datacenter of het aanleggen van een snelle glasvezelverbinding; onze ICT afdeling staat voor je klaar.

Ook op zoek naar de juiste ICT-oplossing voor jouw bedrijf ? Neem dan contact met ons op.