Monitoring & beheer zonnepanelen
Sité Woondiensten

v.l.n.r: Sebastiaan Holleman, Martijn Bosman, Marcel Jonkers
  • Totaal beheer zonnepanelen

  • Van 5 FTE Sité naar 2 FTE Kremer

  • Eén aanspreekpunt

  • Inzicht door data

Kremer heeft Sité Woondiensten volledig ontzorgd in monitoring en beheer van >2.200 woningen

Technisch Beheer – Compleet ontzorgen

Opdrachtgever: Sité Woondiensten Doetinchem

Dienstverlening

  • Monitoring, beheer en inzicht in totaal bezit zonnepanelen
  • Overname helpdesk Sité
  • Proactief oplossen storingen
  • Installatie nieuwe zonnepanelen

Bij Kremer Technisch Beheer begrijpen we dat het beheren van zonnepanelen een complexe taak is. Daarom bieden wij complete ontzorging aan onze opdrachtgevers, zoals Sité Woondiensten in Doetinchem. Met onze ruime ervaring in het monitoren, beheren en installeren van zonnepanelen nemen wij alle technische aspecten uit handen. Dankzij onze data gedreven aanpak zorgen wij voor een optimale werking van alle zonnepanelen bij meer dan 2.200 woningen van Sité. Doordat wij op afstand continu de prestaties en eventuele storingen van de zonnepanelen monitoren, kunnen we snel handelen bij eventuele problemen en de huurders direct informeren. Op deze manier zijn wij altijd een stap voor en kunnen wij potentiële problemen snel oplossen.

Overname helpdesk

Wij verzorgen ook de helpdesk van Sité Woondiensten Doetinchem, waardoor zij hun personeel kunnen vrijmaken voor andere belangrijke taken. Dit betekent dat wij fungeren als één aanspreekpunt voor Sité en hun huurders. Dankzij onze dienstverlening is Sité zelfs van 5 FTE naar slechts 2 FTE van Kremer gegaan.

Data gedreven Technisch Beheer

Naast het monitoren en verhelpen van storingen bieden wij ook gedetailleerde managementrapportages aan, zoals begrotingen, aantal storingen en opwekking, die inzicht verschaffen in de prestaties van de zonnepaneelsystemen. Daarnaast stellen wij een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) op, waardoor er altijd een duidelijk overzicht is van toekomstig onderhoud.

Wat begon als een kleinschalig project voor Sité, is inmiddels uitgegroeid tot een krachtige samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat de huurders nu en in de toekomst comfortabel, gezond en betaalbaar blijven wonen én dragen we bij aan een duurzamere wereld.

Ook op zoek naar complete ontzorging op het gebied van Technisch Beheer?  Met ons uitgebreide dienstenaanbod zijn wij dé partner. Neem dan contact met ons op. 

Sandra Gieling

Sandra Gieling
Monitoring & Beheer