Zonnepanelen voor de zakelijke markt

Engineering, advies en realisatie zonnepanelen

Of het nu gaat om zonnepanelen voor platte of hellende daken, schuine installaties of zelfs hele zonneparken; wij hebben de kennis in huis om elk project succesvol te realiseren. Zo hebben wij al vele bedrijven en (semi)overheidsinstanties door het hele land mogen helpen bij de realisatie van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Onze specialisten adviseren je graag over het maximaal gebruik maken van de opgewekte energie of het terugleveren aan het net. Bovendien kunnen we ook een PV-installatie ontwerpen zonder teruglevering aan het net. Dit wordt bereikt door middel van bijvoorbeeld opslag en/of dynamische vermogensregeling, die de productie van de zonnepanelen afstemt op het eigen verbruik.

Subsidiemogelijkheden en ondersteuning
Het financiële aspect van het investeren in zonne-energie kan een drempel vormen voor sommige bedrijven. Gelukkig zijn er diverse subsidiemogelijkheden waar je gebruik van kunt maken om de kosten te verlagen. Bij Kremer helpen we je niet alleen bij het aanvragen van subsidies, maar geven we ook advies over welke regelingen het beste bij jouw situatie passen. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij het opstellen van businesscases en rendementsberekeningen.

Scope 12
Verder zijn wij gespecialiseerd in inspecties, waaronder ook Scope 12 valt. Scope 12 betreft inspectie en keuring van de PV-installatie op het gebied van veiligheid en brandrisico. Dit omvat de beoordeling van de zonnepanelen, meterkasten, omvormers, optimizers tot aan de hoofdaansluiting aan toe. De Scope 12 keuring wordt vaak geëist door verzekeringsmaatschappijen, zowel bij nieuwe als bestaande installaties. Onze inspecteurs hebben de benodigde kennis en ervaring om dit efficiënt en accuraat uit te voeren.

Voor enkele referenties van de door ons gerealiseerde projecten verwijzen we je graag door naar onze projectenpagina.

Blog

Meer informatie over zonnepanelen, keuringen, netcongestie en meer?

Contact

Heeft u een vraag aan één van onze experts?

Dakinstallaties

Platte daken van kantoorgebouwen of bedrijfspanden vangen vaak het meeste zonlicht op, ze worden alleen vaak niet benut. Juist deze daken zijn uitstekend geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Zakelijke dakinstallaties bieden daarom een uitstekende gelegenheid om met zonnepanelen zowel een aanzienlijke bijdrage te leveren aan het milieu als kosten te besparen op de lange termijn.

Onze experts maken graag een grondige analyse van jouw situatie waarna ze je kunnen adviseren over de beste oplossing voor jouw dak. Met geavanceerde technologieën berekenen we de verwachte jaaropbrengst en de terugverdientijd van je investering.

Zonnepanelen zakelijke markt
Zonnepanelen park Kremer

Zonneparken en veldinstallaties

Voor grootschalige energieprojecten, zoals zonneparken of veldinstallaties, ben je bij Kremer aan het juiste adres. Wij beschikken over de kennis en expertise om deze projecten van begin tot eind te coördineren. Een PV-installatie in het veld biedt vaak ruimte voor een groot aantal panelen en dubbel functiegebruik van het grondstuk, bijvoorbeeld aan het laten begrazen van het veld door bijvoorbeeld schapen.

Bij grondgebonden PV installaties komt vaak meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Zo vraagt fundatie en onderconstructie voor de panelen specifieke aandacht en ook de inpassing op de bestaande elektriciteitsinfrastructuur (laagspanning of middenspanning). Ons ervaren team coördineert deze projecten van begin tot eind, waarbij elk aspect, van planning en engineering tot aanleg en onderhoud, nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Zonnepanelen voor projectmatige woningbouw

Als aannemer wil je natuurlijk gebruikmaken van duurzame oplossingen die niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook kostenbesparend zijn voor toekomstige bewoners. Bij Kremer begrijpen we dit als geen ander. Wij hebben ruime ervaring met het installeren van zonnepanelen in nieuwbouwprojecten en  begeleiden je gedurende het hele proces.

Zonnepanelen woningbouw

Zonnepanelen voor agrarische bedrijven

Zonnepanelen bieden talloze voordelen voor agrariërs. Niet alleen helpen ze je om je ecologische voetafdruk te verkleinen, maar ze leveren ook directe kostenbesparingen op door de opgewekte zonne-energie rechtstreeks te gebruiken in plaats van elektriciteit af te nemen vanuit het reguliere netwerk. Daarnaast kan overtollige opgewekte energie worden teruggeleverd aan het net, wat extra inkomsten genereert. Wij bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw landschap, locatie en energieverbruik.

BENIEUWD NAAR AL ONZE DIVISIES & MOGELIJKHEDEN?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Bekijk onze projecten