energiemanagement

Energiemanagement
Bespaart op uw energieverbruik

Energiemanagement kan ervoor zorgen dat u aanzienlijk bespaart op uw energieverbruik. Door metingen te verrichten wordt een beter inzicht gegeven zodat de gepaste maatregelen genomen kunnen worden. Kremer voert relatief eenvoudige metingen en analyses uit, maar adviseert en installeert ook complete energiemanagementsystemen.

Inzicht in het verbruik van apparaten in een woning of bedrijfspand (energiemanagement) is niet altijd vanzelfsprekend. Je hebt een hoog verbruik, er is onduidelijkheid over terug levering van energie of je hebt erg hoge energiekosten. Maar waar komt dit eigenlijk vandaan? Hoeveel energie wordt er gemiddeld verbruikt en aan welk apparaat? Door inzicht te krijgen in deze gegevens kan er een hoop bespaard worden op energiekosten.

Voor bedrijfspanden kan het rendabel zijn om het gecontracteerde vermogen (de aansluitwaarde) te onderzoeken. Veel panden hebben onnodig een hoge aansluitwaarde waardoor er geld verloren gaat aan de energierekening. De aansluitwaarde zou verlaagd kunnen worden door uw bedrijfsvoering en energieregelingen optimaal op elkaar af te stemmen. Indien er toch meer verbruikt gaat worden zal de provider het gecontracteerde vermogen automatisch aanpassen zonder dat hierdoor de bedrijfsvoering in gevaar komt.

Kremer voert analyses en metingen uit die inzicht geven in het actuele verbruik en de gehele situatie in beeld brengen. Met deze gegevens wordt de oorzaak van het probleem getraceerd  en kunnen wij u compleet adviseren over de best passende oplossingen.

Onze inspecteurs zijn opgeleid tot  de norm die benodigd is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze inspecteurs hebben stuk voor stuk de NEN3140 en NEN 1010 certificaten en kunnen met de opgedane praktijkervaring een compleet en professioneel advies geven.


Projecten

Bekijk hier enkele projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van Energiemanagement .