Installatietechniek

Wat houdt Domotica nu eigenlijk in?

Een ander woord voor Domotica is eigenlijk huisautomatisering. Het houdt dus in dat intelligente systemen in huis het mogelijk maken voor de bewoner om functies te besturen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw verlichting automatisch regelen, uw verwarming of misschien wilt u wel uw audio automatiseren. Maar ook toegangscontrole of aanwezigheidscontrole vallen onder huisautomatisering of Domotica….

Lees meer

Welke diensten bieden wij aan op het gebied van Elektrotechniek?

U kunt voor veel verschillende diensten bij Kremer terecht. Wij zijn actief in de woningbouw, utiliteit en industrie. In deze sectoren plannen, organiseren en realiseren wij complete projecten. Hierbij kunt u denken aan verlichting, beveiliging (inbraak – of brandbeveiliging) of gebouwautomatisering. Onze projecten omvatten een grote verscheidenheid aan systemen en installatiedelen, die door onze ervaren…

Lees meer

Installatietechniek met kennis van zaken: dat is waar Kremer voor staat. Het installateurswerk kent voor ons geen geheimen. Dit is onze basis van waaruit we gegroeid zijn tot een multidisciplinair bedrijf. Gekwalificeerde engineers en installateurs van Kremer ontwerpen, plannen, organiseren en realiseren complete projecten op het gebied van licht- en krachtinstallaties voor de woning-, utiliteitsbouw en infra. Zij werken volgens de laatste voorschriften en regelgeving en beschikken over veel kennis van installatietechniek en elektrotechniek, wat resulteert in een perfecte oplevering van veilige en gebruiksvriendelijke installaties.